Brak i veze

DOLIJAO PRELJUBNIK! Žena taksista razotkrila muškarca koji vara suprugu, PA NAVUKLA SEBI BEDU NA VRAT!

Neobična priča iz Britanije je obišla ceo svet i izazvala oprečne reakcije.

01.10.2022 19:01

DOLIJAO PRELJUBNIK! Žena taksista razotkrila muškarca koji vara suprugu, PA NAVUKLA SEBI BEDU NA VRAT!
shutterstock.com/TikTok

Malo koji muškarac razmišlja kad ulazi u taksi da li će biti otkrivena njegova prevara. Prema rečima Tiktokerke Roni, koja već 10 godina radi kao taksista i vozi Uber po ulicama jednog britanskog grada, bila je svedok nedoličnog ponašanja jednog preljubnika koji ima i ženu i ljubavnicu. Nju je to toliko naljutilo da je prevarantima poručila da nikako ne ulaze u njen automobil ukoliko je vide na ulici.

Poljubio ženu, pa pravac po ljubavnicu

U video-snimku koji je pregledan više od 8,6 miliona puta Roni je prepričala veoma neprijatnu situaciju kojoj je nenadano prisustvovala. Naime, ona je dobila poziv da pokupi mušteriju i preveze ga do željene destinacije. Čekajući u kolima videla je muškarca kako se ispred kuće oprašta sa suprugom i detetom. Ženu je poljubio i seo u Ronin auto. Samo što su započeli vožnju on joj je rekao da treba da stanu na jednom mestu da pokupe nekoga usput. Roni je bez reči uradila kako joj je rečeno i ubrzo je u njen auto ušla druga žena s malo prtljaga. Iz njihovog razgovora na zadnjem sedištu shvatila je da je to ljubavnica oženjene mušterije koju vozi.

- Tiho su razgovarali i čula sam kad je žena rekla: „Znaš da mi je dosta što me kriješ. Kada ćeš ostaviti svoju ženu?". Međutim, on je odbio da razgovara o tome - ispričala je Roni u videu koji je objavila na TikToku.

Skamenjeni u dvorištu

Svesna šta se dešava, Roni je odlučila da uzme stvar u svoje ruke i natera muškarca da preuzme odgovornost za svoje postupke. Ona je okrenula auto i vratila muškarca zajedno sa ljubavnicom na početnu destinaciju, odnosno ispred njegove kuće gde živi s detetom. Objašnjavajući zašto je to uradila Roni je rekla da ima pravo da situaciju u svom automobilu reši na način kako ona smatra da je prikladan.

- Ne postoji ništa gore od varalice. Ne radite tako nešto u mom autu. Karma je k*čka… Budite bolji ljudi, činite bolje u životu. Za njega se ova vožnja nije dobro završila zato što sam ih ostavila oboje, i muža i ljubavnicu, ispred vrata njegovog porodičnog doma. Ne znam šta se posle dešavalo, ali ostali su skamenjeni u dvorištu – rekla je ona.

Roni je objasnila zašto je to uradila.

- Ovo je moj auto radim za sebe. Ako odlučim da prekinem vožnju, to je moj izbor. Ako radite nešto u mom autu, imam pravo to da rešim onako kako ja smatram da je prikladno - poručila je ona.

Različite reakcije

Ovaj njen potez izazvao je različite i suprotstavljene reakcije na mreži. Dok su jedni podržavali njen postupak, smatrajući da je neveran muž dobio šta je zaslužio, drugi su naglašavali da nije imala pravo da se meša u njihove privatne stvari. Mnogi su joj čak uputili i uvrede, a bilo je i onih koji su istakli "da ukoliko misli da je toliko bezgrešna, neka se pripremi da bude razotkrivena".

- Možda žena radi istu stvar iza njegovih leđa. Ko smo mi da sudimo? – upitala je jedna korisnica društvenih mreža.

- Da sam bila na tvom mestu ja bih završila vožnju, a zatim se vratila i rekla ženi istinu. Ne bi bilo dobro da deca budu svedoci porodične drame – dodala je druga.

- Vi ste taksista, pružate usluge mušterijama i od toga živite. Nemate nikakvo pravo da se mešate na takav način u tuđe živote. Treba da vas je sramota – napisao je treći korisnik, koji je sudeći po imenu, muškarac.

Bilo je i komentara u kojima joj je prećeno "da se neće lepo provesti" ukoliko ta osoba sedne u njen taksi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)