Ispovesti

DOŠAO SAM KUĆI I ZATEKAO DEVOJKU U AKCIJI koju nisam mogao ni da sanjam! Sada čekam da izabere MENE ILI NJU!

Šokantna ispovest zaljubljenog muškarca otkrivena je čitavom svetu, a on je postavio pitanje kako bi novonastalu situaciju mogao da reši.

22.09.2022 22:00

DOŠAO SAM KUĆI I ZATEKAO DEVOJKU U AKCIJI koju nisam  mogao ni da sanjam! Sada čekam da izabere MENE ILI NJU!
Foto: Shutterstock

Na prvi pogled idealna veza. On ima 30 ona 28 godina i zajedno dele istu profesiju. Rade u osnovnoj školi i otpočeli su zajednički život. U ljubavnoj ispovesti muškarac je otkrio da su kao par bili kompatibilni i da su imali zajednička interesovanja. Ono što ih je najviše ispunjavalo bio je biciklizam i kuvanje. Međutim, njegova devojka je proširila svoje hobije, te počela da se rekreativno bavi sportom u jednoj teretani. Počela je da trči i to je ono što joj je najviše zaokupljalo pažnju. Imala je reči hvale za svog trenera ženu i gotovo stalno je pričala o njoj.

Interesovanje za tu aktivnost je toliko poraslo da je provodila u klubu triput nedeljno. Ono što je njenom partneru ipak bilo pomalo čudno jeste to što je vraćala sportski set u fioku nakon treniranja, bez da ga opere, kao da se uopšte nije ni oznojila. Ranije je praktikovala pranje sportske opreme nakon što bi se vratila s treninga. Uobičajeno kao što i sve žene rade, pre odlaska se istuširala i naparfemisala. 

- Pitao sam se da li za nju postoji interesovanje muškaraca u klubu, ali ona mi je rekla da su sve to žene, bez muškaraca - istakao je očajni muškarac u ispovesti objavljenoj na britanskom portalu San.

Pošto je zbog nekih vanrednih okolnosti konferencija na kojoj je bio okončana ranije, svi su se vratili kući dan pre nego što je to bilo predviđeno. On nije krio oduševljenje što se vraća kući baš na rođendan svoje devojke, te je mislio da će to biti savršen poklon i iznenađenje za nju. 

Foto: Shutterstock

Želeći da pripremi iznenađenje devojci, ovaj muškarac je doživeo nešto što nije sanjao ni u najluđim snovima

- Kada sam došao kući i otvorio vrata spavaće sobe, zatekao sam svoju devojku sa još jednom ženom u krevetu. Otišao sam pravo u kafanu da pronađem utehu - otkrio je očajni muškarac u Sanovoj rubrici "Pitaj savetu".

Devojka je svom partneru napokon priznala da je imala aferu dva meseca sa tom ženom, koja je ujedno i njen trener, i da je u velikoj dilemi šta da radi jer se premišlja koga voli više voli - njega ili nju. 

Stručnjakinja je savetovala muškarca da ne dozvoljava da čekanje njene odluke utiče na njegova osećanja i život i da on treba da donosi sopstvene odluke, a ne da čeka da li će biti odabran. Međutim, istakla je da se veza može popraviti ukoliko njegova partnerka radi na tome i pokuša da povrati njegovo poverenje. Idealno rešenje je da mu pokaže kako više nema ništa sa tom ženom i da promeni klub gde trenira. Naravno, savetovala im je da moraju potražiti stručnu pomoć kako bi se oporavili od stresne situacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)