Ispovesti

Pred polazak u školu dobila sam užasne bolove u leđima! Svemu sam se nadala kada sam pogledala ISPOD SUKNJE, ALI NE I OVOME! (FOTO)

Tinejdžerka nije mogla ni da sanja šta će je posle letnjeg raspusta zadesiti drugog školskog dana, a što je na hiljade njenih pratilaca ostavilo u šoku.

16.09.2022 18:00

Pred polazak u školu dobila sam užasne bolove u leđima! Svemu sam se nadala kada sam pogledala ISPOD SUKNJE, ALI NE I OVOME! (FOTO)
TikTok-alexisqueen.x

Trudnoća je sama po sebi specifična za svakog i uvek nosi izvesnu dozu brige i bojažljivosti. Međutim, tinejdžerka Aleksis bila je rešena tih briga budući da nije ni znala da je uopšte trudna, a na svom TikTok nalogu je objavila samo delić svoje priče i sve je ostavila bez teksta. O njenom iskustvu je pisao čak i The Sun.

- U 15. godini sam ostala trudna, a nisam toga ni bila svesna. Posle leta sam regularno 11. septembra krenula u školu i sasvim normalno provela prvi dan na nastavi. Uveče sam se spremila za spavanje i legla. Osetila sam samo blagi bol u leđima, pa sam popila tabletu protiv bolova i otišla u krevet - počela je svoju priču neobična devojka.

Kako je dalje otkrila, tokom noći su joj se bolovi utrostručili. 

- Vrištala sam u agoniji i dozivala roditelje. Ujutru sam otišla u njihovu spavaću sobu i rekla da se ne osećam dobro da bih išla u školu. Oni su mislili da zabušavam kako ne bih otišla na nastavu, tako da sam obukla uniformu i pripremala se da krenem, ali sam osetila da moram do toaleta - ispričala je Aleksis. 

Prema njenim rečima, u toaletu je samo osetila ogromnu potrebu da se napinje i da gura. 

- Vrištala sam od bolova i dozivala mamu. Došla sam nekako do sobe gde sam se srušila. Vikala sam da mislim da se porađam. Mama mi je govorila da siđem dole, a u trenu kada je ušla u dnevnu sobu videla je kako iz mene izlazi bebina glava. Moj otac je čuvši to počeo da trči kroz kuću i da traži testove za utvrđivanje trudnoće - našalila se mlada Britanka. 

Aleksis je za San objasnila da je imala skrivenu trudnoću, pa nije imala nikakvih simptoma, sem blage jutarnje mučnine.

- Znam da je moja mama imala mučnine kada je bila trudna sa mnom. Zato sam i uradila test na trudnoću, koji je bio negativan. Nisam imala nikakve bolove, niti uvećan stomak, a i menstruacije sam imala redovno - dodala je ona. 

Na fofotografijama sa TikToka vidi se da je Aleksis inače krupnije građe, što je dodatno moglo da zbuni njeno okruženje budući da se trudnički stomak malte ne uopšte nije primećivao. 

@alexisqueen.x Part 3 to my storytime! Thank you all for 18k😭 comment any more questions and I will answer with a video! #crypticpregnancy #fyp #part3 #foryou ♬ original sound - Sarah Cothran

Njen snimak na TikToku je pregledan više od milion puta, a usledilo je oko 7.000 komentara. Aleksis je dodala da je rodila savršeno zdravog dečaka teškog 2 kg i 300g, ali da su je mnogo brinule glasine u školi. Sa fanovima je podelila i fotografije sina Harija, kao i verenika koji je po svemu sudeći Harijev tata.

- Moja rođena sestra, koja je tek tek napunila 16 godina, otišla je na regularan ginekološki pregled, kada je otkriveno da je u 32. nedelji trudnoće. Ubrzo se porodila tako da je znala da je trudna svega 12 sati -

- Najviše se plašim tih skivenih trudnoća, bez simptoma -

- Još mi samo reci da si sve vreme pila i kontracepciju, a ovo se sve desilo? - ređali su se komentari ispod Aleksisine priče. 

- Ma dajte, nemoguće da nijedan simptom nije osetila - bilo je i ljudi koji su u neverici. 

- Meni je najsmešniji otac koji traži po kući testove za utvrđivanje trudnoće u trenutku dok glava bebe već proviruje iz njegove ćerke! - jedan od humorističnijih komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)