Ispovesti

Devojka mi je trudna, ali imao sam VAZEKTOMIJU PRE NEGO ŠTO SAM JE UPOZNAO i nisam joj to rekao!

Ovaj muškarac našao se u nebranom grožđu pošto je imao proces vazektomije koji je prećutao devojci, a ona mu je sada sva ushićena saopštila da će dobiti dete!

10.09.2022 22:00

Devojka mi je trudna, ali imao sam VAZEKTOMIJU PRE NEGO ŠTO SAM JE UPOZNAO i nisam joj to rekao!
shutterstock.com

Poverenje u vezi i braku je ključno, ali šta se dešava kada se poverenje izneveri? Može li se nastaviti dalje ili je to nepremostiva prepreka? Sa ovim pitanjem se suočio i čovek od 44 godine koji je razveden, ima već 3 dece i podvrgao se postupku vazektomije.

On je upoznao ženu od 43 godine sa kojom je uplovio u vezu koja je poprimila ozbiljan karakter, a onda se pojavio nenadani problem.

Foto: Shutterstock

U početku je u vezi sve idilično

- Kada sam je upoznao već je imala 43 godine, rekla je da ne želi decu, a i smatrala je da joj je prošlo vreme za roditeljstvo. Pošto je imala jasan stav o tome da ne želi naslednike, nisam joj rekao za vazektomiju koju sam imao pre nego što smo se i upoznali - započinje priču ovaj muškarac, a prenosi The Sun.

- Problem je u tome što ja znam da ne mogu da ima decu budući da sam uradio to što sam uradio, a ona mi je upravo saopštila da je trudna! Toliko je bila srećna što će se ostvariti u ulozi majke, iako u poznijim godinama, da sam se pravio kao da se i ja radujem -

pexels.com

Pravio se da uživa u trudnoći devojke iako misli da dete nije njegovo

- Ne znam kako da joj kažem da znam da dete nije moje pošto sam uradio vazektomiju. Takođe ne znam sa kim me je sve varala, ali nije mi to više ni bitno. Jedino ne želim da je izgubim. Razmišljam da se pravim kao da je dete moje. Želim da pokušam da ga zavolim kao da zaista jeste moje iako znam da nije, kako je ne bih izgubio. Hteo sam i o brak sa njom -

Saveti koje je dobio bili su sledeći.

- Vezu nikada ne treba temeljiti na lažima. Kažete da ste već u ozbiljnoj vezi, a vi prvi njoj niste saopštili za vazektomiju. Ukoliko želite da ostanete zajedno, morate joj reći istinu i pitati i nju čije je dete zbog svojih sumnji. Tek ako prevaziđete sve to možete ostati zajedno i razmišljati o braku -

- Vazektomija ne znači da vi 100% ne možete da napravite dete, uvek su minimalne šanse moguće. Da bi se to utvrdilo potrebna je DNK analiza. Ukoliko je pak upitate da uradi DNK analizu kojom bi se potrvdilo da li ste ili niste vi otac deteta, to bi je najviše povredilo, ali jedino tako biste bili načisto po pitanju toga da li je dete vaše -

shutterstock.com

Pitao za savet

- Budite otvoreni prema njoj. Objasnite joj da ste se plašili da je ne izgubite pa joj iz tog razloga niste rekli za vazektomiju i izrazite osnovanu sumnju u pogledu budućeg deteta koje može i da bude vaše, iako su šanse za to male - bile su samo neke od reakcija.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Dada

11.09.2022 19:17

Ja bi na njegovom mestu, podržavala je, dok ne rodi. Onda bi tajno uradila DNK. Do tada će zavoleti bebu . Kad sazna istinu, ako nije njegovo, neka dobro razmisli da prihvati to dete, pošto voli majku.