Ispovesti

Brak mi je UPAO U MONOTONIJU, a onda mi je sin iz suprugove torbe jednoga dana doneo brushalter, koji nije bio moj!

Situacija u kojoj vam dete iz torbe vašeg muža donosi brushalter koji uopšte nije vaš je sama po sebi šokantna, a ono što je usledilo bilo je još gore!

16.08.2022 22:00

Brak mi je UPAO U MONOTONIJU, a onda mi je sin iz suprugove torbe jednoga dana doneo brushalter, koji nije bio moj!
Foto: Shutterstock

Mnogi parovi se suočavaju sa ne toliko sjajnom sutuacijom da hemija splasne posle dosta zajednički provedenih godina. To se desilo i ovoj ženi (36) koja je na sve načine pokušavala da rasplamsa davno ugašene strasti kod svog supruga (38), ali bez mnogo uspeha. Oni su već 10 godina bili u braku u kom su dobili sinove koji sada imaju 3 i 5 godina.

Kao šlag na torti stariji sin se jednog popodneva pojavio vukući nešto iz tatine poslovne torbe. Kada je doneo mami, imala je šta i da vidi, u pitanju je bio brushalter, ali ne njen.

shutterstock.com

Kada vam dete donese nemili poklon!

Suočen sa bezizlaznom situacijom suprug joj je priznao da se kod njega hemija načisto ugasila i da je pokušao da je nađe kod druge žene, ne bi li na taj način "spasao" brak.

- U pokušaju spašavanja našeg braka, on me je za nedelju dana ostavio zbog žene od 28 godina, koja mu je koleginica i na koju sam oduvek sumnjala

Međutim odbegli suprug se brže vratio nego što je pobegao. Za kratko vreme je pitao da li može da se vrati u kuću iako se iz nje iselio i da pokušaju opet.

- Dopustila sam mu da se vrati, imali smo češće seks i sve je počelo da se vraća u rutinu, dok mi jednoga dana nije rekao da on ipak ne može “na dugme” da se ponovo zaljubi u mene i da je pokušao, ali ne ide. Predložio mi je da ipak ostanemo u braku zbog dece. Bliži se njegov rođendan, obećao mi je da nije sa njom, ali ne znam šta da radim - požalila se ova žena na Internetu, a preneo The Sun.

shutterstock.com

Muž je prevario i ostavio zbog mlađe

- U pripremama njegovog rođendana našla sam čestitko kod njega u torbi. Bila je od te žene. Pisalo je: “Nedostaješ mi. Jedva čekam da tvoj rođendan provedemo zajedno!” To me je slomilo, šta da radim? -

Komentari koje je dobila bili su sledećeg sadržaja:

- Začuđujeće je da pristajete da ostanete u braku u kome znate da vas suprug više ne voli i da vas vara -

- Nije loše da pokušate da ostanete u braku zbog dece, iako se vas dvoje ne volite kao prvog dana, ali samo ukoliko ste oboje srećni međusobnim odnosom -

- Najbolje bi bilo da odete na bračnu terapiju i zajedno se suočite sa problemom i pokušate da nađete rešenje -

shutterstock.com

Bračna terapija kao rešenje?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)