Mace DETE HOĆE DA SE POPNE NA OGRADU OD BALKONA, ALI SE DESILO OVO: Mačka ima instinkt kao majka, njena reakcija oduševljava! (VIDEO) 07:37
Kuce ZLATNI RETRIVER STALNO KRADE MAČIĆE IZ JEDNOG RAZLOGA: Počinje da laje, a onda uradi ovo (VIDEO) 09:10
Ostali ljubimci OVA ŽIVOTINJA JE POSTALA ZVEZDA NA MREŽAMA: Mladunče lenjivca je nešto najslađe što ste ikad videli! (VIDEO) 13:01
Roditeljstvo DETE SE ZACENILO OD PLAČA I NIŠTA NIJE MOGLO DA GA SMIRI: O onome što je ova tetka uradila svi pričaju (VIDEO) 09:02
Zanimljivosti OTVORILA JE VRATA DOMA I U NEVERICI GLEDALA U PRIZOR KOJI JE ZATEKLA: Nezvani gosti došli su tik do nje, evo šta su uradili (VIDEO) 12:02
Ispovesti "MORAM NA POSLOVNO PUTOVANJE SA BIVŠIM, ZBOG ČEGA JE MOJ SUPRUG LJUT": Iako joj muž do sada nije pravio probleme, ova situacija ga frustrira! 18:00
Kosa UŠETALA JE U SALON JER SE 90 GODINA NIJE ŠIŠALA: Kada je frizer video šta ima na glavi usledio je šok, pa suze, šta joj je urađeno zapanjilo je sve redom! (VIDEO) 08:03
Kuce NEŠTO SE POMERALO U NJENOJ PAPUČI, KADA JE PRIŠLA NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA VIDI: O ovom snimku priča milion ludi, evo šta je razlog! (VIDEO) 09:08
Ispovesti Brak mi je UPAO U MONOTONIJU, a onda mi je sin iz suprugove torbe jednoga dana doneo brushalter, koji nije bio moj! 20:00