Kuce

NEŠTO SE POMERALO U NJENOJ PAPUČI, KADA JE PRIŠLA NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA VIDI: O ovom snimku priča milion ludi, evo šta je razlog! (VIDEO)

Pomeranac se zavukao u papuču i tu pronašao svoj dom.

15.04.2023 11:08

NEŠTO SE POMERALO U NJENOJ PAPUČI, KADA JE PRIŠLA NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA VIDI: O ovom snimku priča milion ludi, evo šta je razlog! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/puppylover9

Koliko god neki ljudi mislili kako ne vole ljubimce i bliskost sa njima, ne postoji osoba koja bi ostala ravnodušna na neko slatko štene psa . Jedna kuca pobrala je sve simpatije korisnika TikToka a ovaj snimak je skupio 1,1 milion sviđanja.

Printscreen/TikTok/puppylover9

Mali psić je kućicu pronašao u papuči

Štene pomeranca bele boje koje može stati u šaku, sakrilo se u jednoj papuči gde je pronašlo zaštitu i dom. Maleni pas je toliko sladak i nežan da bi retko ko ostao ravnodušan na ovaj video. Sakrivajuči se u papuči štene laje na nekoga iz okoline ko ga verovatno poziva da izađe da se igra. Budući da se lepo ušuškalo ono se ponaša potpuno samostalno i sigurno u sebe lajući okolo i ne izlazeći napolje. Čak i da niste neki ljubitelj pasa ovaj mališa bi vas potpuno opčinio i naterao da ga usvojite, što je i većina korisnika mreže poželelo

- Želim jednog, presladak je -

- Preslatko, želim jednu od ovih bebica -

- Da li je ovo realno?

- Ako bi ovo izašlo iz kuće, teško da bi ga našli.-  komentarisali su i šalili se korisnici mreže.

 

Tiktokeri iz celog sveta su bili oduševljeni preslatkim psom rekavši da je on i te kako poželjan i ne previše zahtevan ljubimac. Dok su drugi bili uplašeni zbog njegovog laveža rekavši kako je isuviše bučan, drugi su rekli da mu je sve "oprošteno" i da bi već sad usvojili jednog da su u mogućnosti.

Stranicu na kojoj je objavljen ovaj snimak prati 1,7 milona korisnika i oni im svakodnevno izmame osmeh na lice objavljujući preslatke snimke štenaca što nailazi na oduševljenje kod pratilaca. U jednoj od objava vlasnica nekoliko preslatkih kuca objavila je video kako ih vezuje pojasom u kolima i vodi negde.

 

 

Oni su potšišani, čisti i lepo obučeni i izgledaju poput igračaka. Oduševljeni Tiktokeri su rekli da ništa slađe nisu videli i da bi rado uzgajali ovu vrstu psa. Mnogi su se složili da pored toga što su psi verni čovekovi prijatelji, čine sve da se on ne oseća usamljeno i veoma brzo podignu raspoloženje a bezrezervna ljubav i maženje su zagarantovani.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)