Kuce

DAO SAM PSU ČIPS U OBLIKU SRCA : Ni sanjao nisam da je ta grickalica koštala više od 110.000 evra! (FOTO)

Čovek koji je dao ljubimcu čips postao je popularan na internetu, a u komentarima ljudi ne mogu da se načude šta se desilo.

05.04.2023 10:01

DAO SAM PSU ČIPS U OBLIKU SRCA : Ni sanjao nisam da je ta grickalica koštala više od 110.000 evra! (FOTO)
shutterstock.com

Poslednjih godina svedoci smo brojnih igara na sreću kao i "blaga" koje se može nalazitu u kesicama slatkiša i ostalih grickalica. Proizvođači su se, naime, dosetili idealnog načina kojim bi povećali prodaju, pa su napravili proizvod 2 u 1 - grickalica plus nagradna igra. Ovog puta reč je o kesicama čipsa koje se prodaju u Americi, a koje mogu da kriju pravo bogatstvo od kog se, na primer, može kupiti čak i stan. U pitanju je limitirana serija grickalica, pri čemu tek poneka kesica krije čips neuobičajenog oblika srca. Što je srce pravilnije to mu je veća cena, a najsavršenija srca dobijaju i više od 110.000 evra.

Jedan Amerikanac pak to nije mogao ni da pretpostavi. Pošto je kupio kesicu omiljenih grickalica sasvim neočekivano je naišao i na taj jedan čipsić koji je bio savršenog oblika srca. On je, međutim, mislio da je hrskava grickalica sasvim slučajno ispala baš tako, pa je rešio da svog ljubimca počasti srcencem. Pas je, s druge strane, kao da je nešto osetio, bio sumnjičav prema desertu i dvoumio se da li uopšte da ga proguta. 

Printscreen/Reddit

Pas dugo nije želeo da pojede čips, premišljao se i njuškao ga 

- Moj labrador je dresiran da nikada ne jede ništa što mu ja ne dopustim. On zna tačnu komandu kad mu dozvolim da nešto pojede ili kad mu zabranim i tu nema rasprave. Bilo šta da zatekne na ulici ili što mu neko drugi da ili čak i ja sam. Ovog puta me je sasvim zbunjeno gledao kada sam mu ponudio čipsić. Pojeo ga je u zalogaju tek kada sam mu potvrdio komandu da zaista sme da ga pojede. On je pre toga bio sumnjičav, baš kao da je imao intuiciju da taj čips nije za jelo - rekao je taj čovek, a preneo Dejli star.

Najinteresantnije je bilo što on nije imao pojma za bogatsvo koje je njegov pas smazao u sekundi.

- Tek 15 dana posle toga sam pročitao da taj čips, ukoliko je pravilnog oblika srca, košta oko 113.000 evra. Setio sam se da je ta grickalica bila najpravilnijeg srcolikog oblika, da sam pomislio kako im se neverovatna greška provukla. Tek posle sam video reklamu u kojoj pokazuju identično srce poput onog koje sam dao psu i šta da radimo ukoliko ga baš mi pronađemo. Bio sam zapanjen! - priznao je on.

Printscreen/Reddit

Na kraju je pojeo čips posle dozvole

Ova priča izazvala je salve reakcija. 

- Vaš pas je toliko odolevao tom čipsiću, kao da je imao pravi osećaj da ne bi trebalo da ga pojede -

- Životinje imaju mnogo izraženiju intuiciju nego mi -

- Poručite psu da vam duguje jedan manji stan -

- Interesantno koliko se ponekad sve dešava u pogrešno vreme -

- Ali pogled psa koji je u fazonu: "Čekaj, stvarno mi daješ naređene da pojedem, iako i ja sam znam da ne bi trebalo?" - 

- Pas je kriv za sve, dođe vam bar dobar automobil - ređale su se najrazličitije reakcije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)