Kuce

ODLUČIO JE DA ISEČE NOKTE SVOM PSU A ONDA SE DESILO NEŠTO NEOČEKIVANO! Rotvajler je stajao iznad vlasnika i pokušao da sazna da li diše!

Ovaj snimak je sakupio više od 2,1 milion sviđanja, a evo i zašto.

03.04.2023 09:06

ODLUČIO JE DA ISEČE NOKTE SVOM PSU A ONDA SE DESILO NEŠTO NEOČEKIVANO! Rotvajler je stajao iznad vlasnika i pokušao da sazna da li diše!
Printcreen/TikTok/ryanprater4

Oni koji imaju ljubimce znaju kolika je radost deliti sa njima svaki trenutak, brinuti o njima i pružati im ljubav. Zauzvrat životinje reaguju na isti način, pa se vezuju za svog vlasnika i pokazuju mu pažnju i ljubav na različite načine. Briga o njima je takođe važan deo u njihovom pravilnom odgajanju, a jedan Tiktoker je pokazao kako na veoma precizan i posvećen način brine o svom psu.

Kako nalaže higijena, red je došao na podrezivanje noktiju, a Tiktoker je pokazao da se odlično snalazi u tome i da ima dobro dresiranog psa jer je ljubimac stajao pored njega mirno mu pružajući šapu. Međutim, jednom reakcijom je otvoreno pokazivao da mu ta radnja nije baš omiljena. Naime, on je sve vreme kezio zube i na taj način negodovao, dok je vlasnik mirno radio svoj posao ne obazirući se na ponašanje psa. Ipak, u jednom trenutku kada je svom ljubimcu zatražio drugu šapu, on je počeo glasno da reži i da ga grebe. Situacija kao da se otgla kontroli pa je životinja rase rotvajler najednom skočila na vlasnika glasno režući i preteći. A onda je usledio šok. 

 Muškarac se obrušio na krevet kao da je mrtav.

Printcreen/TikTok/ryanprater4

Pas je u jednom trenutku nasrnuo na vlasnika

Iznenada, kao da se pas uplašio i zbunio. Gledao je u svog vlasnika i pokušavao da shvati šta se dešava. Posle izvesnog vremena sišao je iz njegovog krila i spustio se na zemlju pokušavajući da se dočepa grickalice, očigledno želeći da nastavi sa vlasnikom tamo gde su stali. Muškarac nije reagovao, a pas je postajao sve uznemireniji. 

Tiktoker je zato u jednom momentu iznenaa ustao smejući se, uzeo je grickalicu za nokte i pas je pružio šapu koju je trebalo srediti kao da se ništa nije dogodilo. 

Video je izazvao ogromnu pažnju na popularnoj društvenoj mreži i sakupio više od 2,1 milion lajkova. 

- Brat se igra vatrom -

- On je toliko zabavan -

- Taj pas je nerealan -

- O Bože, kako se uplašio -

- Dominacija - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokeri su pitali muškarca da li pas previše brine, na šta je on objavio snimak psa sa detetom na kom ga štiti i liže, pokazujući na taj način naklonost i ljubav prema njemu. 

Većina je komentarisala da je pas izuzetno lep i zabavan, ali i da ima "nezgodnu" narav, pa su pohvalili vlasnika na iskazanom strpljenju i na tome kako sa njim izlazi na kraj u nepredviđenim situacijama.

Inače, rotvajleri su poznati po najjačem ugrizu koi imaju zahvaljujući širokim, jakim vilicama. Po prirodi su odani, smireni i pametani, veoma strpljivi sa decom i poznati po visokoj inteligenciji, neutrašivosti i povezanosti sa vlasnikom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Dragi zeka

02.04.2023 22:49

Gledao sam snimak na internetu: Čovek sačeka da mačka krene da ulazi u sobu i padne na pod i napravi se mrtav. Mačka priđe, malo ga pipne šapom, pomiriše, pogleda ga u stilu "ovaj je rik'no" i produži dalje. Onda čovek uradi isto sa psom. Pas ge obilazi, dodiruje šapom, gurka njuškom, nasloni glavu na njega, gleda ga zabrinuto... Zato ja volim pse - jer su brižni i odani. Ali isto tako volim i mačke, baš zato što su takve kakve jesu...