Kuce

DONELI SU BEBU IZ PORODILIŠTA I PRINELI JE PSU: Ono što je ogromni haski uradio izaziva jezu, to niko nije očekivao! (FOTO/VIDEO)

Ovakve priče definitivno podstiču na razmišljanje.

13.03.2023 13:08

DONELI SU BEBU IZ PORODILIŠTA I PRINELI JE PSU: Ono što je ogromni haski uradio izaziva jezu, to niko nije očekivao! (FOTO/VIDEO)
instagram.com/huskyglobal

Dolazak bebe u dom u kom je već jedan ili više kućnih ljubimaca za mnoge roditelje predstavlja izazov i podstiče niz nedoumica. Šta ako pas bude ljubomoran? Da li će nauditi bebi? Da li je pseća dlaka štetna za novorođenče? Samo su neka od pitanja sa kojima se suočavaju svi oni.

pexels.com

Velika briga svih roditelja je kako će se njihovi ljubimci uklopiti sa bebom

Jedan par rešio je da odmah prvi dan otkloni sve sumnje i svoju bebu "upozna" s velikim psom rase haski kog su već neko vreme imali u svom domu. Iako su bili spremni na razne reakcije, potezu njihovog krznatog ljubimca koji je usledio nisu mogli ni da se nadaju.

Naime, na Instagram stranici posvećenoj haskijima objavljen je prelepi niz fotografija koji je mnoge naježio. Reč je o bebi i haskiju koji su od prvog dana postali najbolji prijatelji. Sve je počelo kada su roditelji uneli novorođenče u kuću i približili ga svom psu. On je najpre prišao bebi, nežno je onjušio i otad se više nije odvajao od nje.

Kako dalje objašnjavaju novopečeni roditelji, pas je postao najveći zaštitnik njihovog deteta i veoma su sigurni kada je on u njegovoj blizni.

Osim njih, javili su se i brojni drugi roditelji koji su doživeli isto iskustvo. Kako objašnjavaju, njihovi psi veoma ozbiljno shvataju ulogu čuvara najmlađeg člana porodice i veoma su mu posvećeni gotovo 24 sata.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)