Ostali ljubimci

DALA SAM 160 EVRA ZA ŠTENE JAPANSKOG ŠPICA, a posle nekoliko meseci sam shvatila da mi u kući uopšte ne živi pas, jedan detalj me je prestravio! (FOTO/VIDEO)

Mlada žena poznata kao Vang najpre je primetila da njen novi član porodice odbija da jede ono što mu daje, a zatim i da ne laje i da mu je krzno znatno gušće od psećeg.

01.03.2023 11:01

DALA SAM 160 EVRA ZA ŠTENE JAPANSKOG ŠPICA, a posle nekoliko meseci sam shvatila da mi u kući uopšte ne živi pas, jedan detalj me je prestravio! (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Youtube/CreepyWorld

Jedna žena iz Kine uputila se u prodavnicu kućnih ljubimaca ne bi li sebe "častila" jednim preslatkim psom rase japanski špic. Među nekolicinom štenaca izabrala je jednog koji joj se posebno dopao i kog je platila 160 evra. Iako mu se radovala i bila je posvećena njegovom odgajanju, nakon nekoliko meseci uočila je čudno ponašanje novog člana porodice. Naime, devojka poznata samo kao Vang, primetila je da njen ljubimac odbija hranu koju mu daje i nikada ne laje.

Printscreen/Youtube/CreepyWorld

Ženi je postalo čudno to što pas ne laje i odbija da jede ono što mu ona daje 

Kako je vreme prolazilo, štene je bivalo sve veće, a njegova vlasnica u sve većem čudu. Naime, krzno mu je postajalo sve gušće, a ono što je bilo najčudnije jeste da mu je rep porastao skoro dvostruko više od dužine tela. To ju je, kako je priznala za lokalnu kinesku televiziju7 Shanki TV, prililčno uplašilo, ali i zbunilo. 

Vrhunac je bio kada je svog "psa" počela da izvodi napolje i kada joj je sve više ljudi reklo da ona u stvari čuva lisicu. Odlučila je da razreši mistriju, pa je ljubimca odvela kod stručnjaka za prevenciju epidemija u zoološkom vrtu Tajuan. On ga je pregledao i presekao - u pitanju je zaista bila lisica.

Printscreen/Youtube/CreepyWorld

Radnici Zoo-vrta utvrdili su da je ljubimac mlade Vang u stvari pripitomljena lisica

- S obzirom na veličinu životinje, to je definitivno lisica- rekao je Sun Letijan, radnik u Zoo-vrtu.

On je objasnio i da životinja ima specifičan miris karakterističan za telo lisice, koji se pritom vremenom pojačava kako lisica stari. Vlasnica male lisice zato je odlučila da svog ljubimca pokloni Zoo-vrtu jer je smatrala će tamo imati bolji tretman i bolje okruženje za život. Pre nego što su je smestili u adekvatan prostor, lisica je bila izolovana oko mesec dana u karantinu. 

Inače, slučaj Vangove nije usamljen. Društvenim mrežama svakodnevno kruže slične priče razočaranih vlasnika ljubimaca koji su izigrani. Mnogi od njih shvatili su da su dobili potpuno nešto drugo od onog što su želeli, iz razloga što su životinje kupovali kao mladunce. 

Prema izveštaju iz 2020. godine, prevare sa kućnim ljubimcima povećale su se za 400 odsto jer prodavci prevaranti ciljaju na one kupce koji očajnički traže prijatelja u ljubimcu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)