Ostali ljubimci

VEVERICA SE ZAGLAVILA U DUBOKOJ BARI, A ONDA JE NAIŠAO ON! Pogledajte šta se desilo, priča topi srca (VIDEO)

Čovekova ljubav prema životinjama jača je od bilo čega, a to je dokazao i jedan gospodin pritekavši maloj veverici u pomoć.

13.10.2022 19:01

VEVERICA SE ZAGLAVILA U DUBOKOJ BARI, A ONDA JE NAIŠAO ON! Pogledajte šta se desilo, priča topi srca (VIDEO)
Printscreen/TikTok/cariscaptures

Priča koja topi srca i vraća veru u ljudskost i dobra dela stiže iz Amerike. Nakon što je uragan pogodio SAD i ostavio za sobom pustoš, jedna veverica je bila na korak od smrti jer se zaglavila u bari. Dvoje supružnika nisu znali sa čime će se susresti sve dok tuda nisu prolazili i ugledali je zaglavljenu u lokvi vode kako poslednje atome snage 

Čovek je oprezno prišao i ispružio nogu kako bi se životinjica popela uz njega i kako bi je izbavio i sklonio na sigurno mesto. Umesto da odmah pobegne koliko je "noge nose" veverica je krenula da se penje uz njegovu nogu i pronašla ušuškano mesto gde je bila sigurna - u džepu njegove jakne. Dok mu nije bilo jasno šta se dešava i zbunjeno je posmatrao situaciju, čovek je pokušao da ostane hladan i da vidi kako će se to završiti. 

Dok je hodao veverica mu je puzala niz leđa, a njegova žena je celu situaciju snimala telefonom. Njih dvoje su je zatim nahranili i čini se da je ona u njima videla sigurnost, nije bila uplašena nijednog trena.

Par je u obližnjem parku napravio dom za uplašenu životinju te od kartonske kutije improvizovao njeno sigurno utočište. Snimak je na TikToku bio pregledan više od pet miliona puta, a mnogi su bili oduševljeni gestom humanog čoveka

- Pogledaj mu oči! Imaš divnog čoveka sestro -

- Način na koji je prihvatio kako mu se penje niz leđa je kao "u redu ovo je sad moj život" -

- Volim činjenicu da uprkos teškim vremenima tvoj suprug pruža pomoć onome kome je potrebna. Slika sve pokazuje -

- Zašto se ove stvari ne dešavaju meni? -

- Izgubila sam se gledajući kako mu se penje niz jaknu i izraz lica tvog supruga je urnebesan - bili su neki od komentara. 

Pratioci su bili oduševljeni načinom na koji je čovek prihvatio kako se veverica "snašla" u situaciji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)