Ostali ljubimci

Opkolile su ga hijene i kraj je bio neizbežan! Zbog ovog videa suze same teku, LAV JE BIO BESPOMOĆAN, u njemu je rastao strah, a onda se dogodilo neočekivano! (VIDEO)

Snimak iz divljine dirnuo je mnoga srca i pokazao kakva prijateljstva postoje među životinjama, posebno kada je po sredi očuvanje života.

08.08.2022 16:00

Opkolile su ga hijene i kraj je bio neizbežan! Zbog ovog videa suze same teku, LAV JE BIO BESPOMOĆAN, u njemu je rastao strah, a onda se dogodilo neočekivano! (VIDEO)
Printscreen/Facebook/Video/Adnan Maqsood

Da li za one za koje se veruje da su najjači, najhrabriji i naizgled nepobedivi važi to da nikada nisu u situaciji da budu ranjivi ili bespomoćni? Iako se mnogima čini da fizički najsnažnije jedinke nemaju sebi ravnog i da se s izazovnim situacijama suočavaju veoma lako, nije baš uvek tako. Praksa, naime, pokazuje da se i oni koji se smatraju nepobedivim ponekad nađu u određenim situacijama koje im mogu biti izuzetno izazovne i teške, pa čak i takve da im od njih zavisi život. 

Lav se smatra kraljem među životinjama zbog svoje snage, borbenosti i nezavisnosti. Iako će većina najverovatnije pomisliti da ne postoji vrsta (osim čoveka) koja bi mogla da mu se suprotstavi, jedan snimak pokazuje da je tako nešto i te kako moguće.

Zapravo, mnoge je rasplakao video koji kruži internetom a koji prikazuje bespomoćnu životinju koja je bila na korak od smrti nakon što ju je opkolila grupa hijena. Potpuno nezaštićen i sam, jedan lav se našao među krdom lešinara koji su samo čekali pogodan trenutak za napad. I nisu imali nameru da odustanu. Grebali su nesrećnog lava, grizli ga sa svih strana, a on je iz opkoljenog položaja pokušavao da uzvrati, skupi snagu i otrči. U njemu je, što je više nego očigledno, rastao strah. Kraj je bio sve bliži. 

Međutim, onda se dogodilo ono zbog čega suze same naviru.      

Da pravi prijatelji nikada ne ostavljaju na cedilu dokaz je upravo ovaj snimak prijatelja spašava sigurne smrti koja je bila na korak od njega

BONUS VIDEO:

Komentari (0)