Ostali ljubimci

Uspela je da IZDRESIRA VEVERICU! Evo šta sve ume da radi ovo malo čudo prirode! (VIDEO)

Ovaj mališa je bukvalno preko noći postao prava internet zvezda.

10.06.2022 18:00

Uspela je da IZDRESIRA VEVERICU! Evo šta sve ume da radi ovo malo čudo prirode! (VIDEO)
facebook/printscreen-Joyful/instagram: charliethechip

Nekada se najlepše veze između životinja i ljudi dese spontano. Takav je slučaj bio i sa Borjanom i Čarlijem, a priča o njihovom prijateljstvu obišla je svet. Portal Srećna Republika vam otkriva kako je devojka uspela da dresira vevericu i kako ovaj preslatki mališan reaguje kad njegova vlasnica mazi druge životinjice.

Borjana je Čarlija prvi put videla u dvorištu svojih roditelja i budući da je bio plašljiv, iz daleka mu je bacala kikiriki. Ipak, nakon nedelju dana strah je nestao i Čarli je počeo da joj veruje. Toliko da joj već godinama jede iz ruke. Ovaj mališa prosto obožava orašaste plodove, a posebno kikiriki u ljusci. Iako je skoro iste veličine kao on, Čarli se ne libi da celu mahunu kikirikija strpa u usta. Nekada čak i dve. Naravno, prizor njega sa punim ustima je presmešan i presladak u isto vreme.

Devojka je polako počela da dresira Čarlija, tako što je prvo proverila da li reaguje na njene usmene komande. Kada se ispostavilo da je Čarli “razume” prvo ga je naučila da reaguje na komandu “stani”, a zatim i na ostale. Čarli čak ume i da razvuče osmeh kada mu Borjana kaže da to uradi. Jedna stvar koja ume da ga naljuti ja kada Borjana hrani druge veverice. On je posmatra šokirano, kao da ne veruje da on nije njen jedini mezimac. Ovaj mali pametnjaković sve zna, ali ne voli da deli Borjaninu pažnju. I lešnike!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)