Kuce

ON JE SUPERKORGI: Ova mala leteća vekna helba će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

Korgiji su poznati kao omiljena rasa pasa britanske kraljice Elizabete II, ali da li ste znali da ove debeljuškaste dobrice mogu da budu i prave atlete?

25.05.2022 19:00

ON JE SUPERKORGI: Ova mala leteća vekna helba će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)
facebook/printscreen-9GAG Cute

Svako ko je ikada video korgija, iste sekunde se zaljubio u njihove kratke nogice i pufnastu guzu. Ovi inteligenti niski kucani su veoma simpatični, a njihov karakteristčan hod je inspiracija za broje viralne Internet snimke. Ako biste pomislili da ovi buckasti psi nisu sposobni za velika dostignuća, grdno biste se prevarili.

Portal Srećna Republika predstavlja Superkorgija, koji pomera sve granice i razbija sve stereotipe o svojoj rasi.

Njegovo ime je Vongkoi i od milošte ga nazivaju „letećom veknom hleba“. Iako je niskog rasta i debeljuškaste građe, ovaj pas je pravi sportista. Dresiran je da preskače ogradu, uprkos svojim kratkim i zdepastim nogicama.

Osim toga što je atleta, on je i superheroj, pa ga često možete videti i u njegovoj počasnoj radnoj uniformi.

Osim preskakanja prepreka, on voli da se dobacuje balonima, ali oni obično ne požive dugo u njegovoj blizini, jer nestanu netragom kada ih on gricne.

Uživa i da hvata frizbi i da ga donosi svom vlasniku. Ovaj aerodinamični mališa je, bez sumnje, stvoren za velike stvari!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)