Kuce

POGLEDAJTE ŠTA OVA KUCA RADI SA BOROVNICOM! Ovaj snimak će vam sigurno ulepšati dan!

Znamo da životinje često imaju burne reakcije na hranu koja im je nepoznata. Ali ovo još niste videli do sada!

10.05.2022 09:47

POGLEDAJTE ŠTA OVA KUCA RADI SA BOROVNICOM! Ovaj snimak će vam sigurno ulepšati dan!
tiktok/printscreen-avagshepherd

Svi smo viđali snimke gde se mačke uplaše od najobičnijeg krastavca ili videe gde psi imaju urnebesne reakcije kada probaju limun. Ipak, da li ste ikada videli kako nemački ovčar reaguje na borovnicu? Portal Srećna Republika donosi nešto najslađe što ćete danas videti.

Ava je crna nemačka ovčarka i ona je divna kuca. Njena vlasnica i ona žive u Njujorku i sjajno se slažu. Šetaju, fotkaju se i snimaju videe za TikTok. U jednom od njih Avina vlasnica je otkrila da njena kuca obožava da se druži sa borovnicama.

Naime, kada god joj ona da borovnicu da pojede, Ava je čuva i pazi kao da joj je borovnica drugarica. Uzme je u usta, ali neće ni da je zagrize ni da je pojede. Nosi je sa sobom svuda, uvije je u ćetence i posmatra je pažljivo i sa puno ljubavi.

Kada god je vlasnica Avi pokušala da pokaže da se borovnice jedu i dala joj bobicu koju je prethodno zagrizla, Avu ta borovnica nije zanimala, ne bi je ni pogledala. Ona isključivo voli cele borovnice, sa kojima se druži i koje neretno ponese sa sobom u kućicu i pored kojih se ušuška i zaspe. Vlasnica joj je zbog toga i nabavila igračku u obliku borovnice, kojom je Ava bila oduševljena.

@avagshepherd Thank you @kkmonsoon for the perfect blueberry friend for Ava! & thank you all for following along & being part of our community 💙 #avaandblueberry ♬ Paradise - Bazzi

Avini pratioci na TikToku su bili oduševljeni ovim, te je video jako brzo postao viralan, uz skoro 2 i po miliona pregleda i više od 439 hiljada lajkova. Mnoge je ovo čudno, ali divno prijateljstvo raznežilo, neke nasmejalo, a neke čak i inspirisalo da napišu da je kuca Ava u prošlom životu možda bila baš borovnica, pa ih zato sada ljubomorno čuva. U svakom slučaju, ova prelepa i nežne dobrica vam je sigurno izmamila osmeh!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)