Ostali ljubimci

OGROMNOM PSU SU DONELI PATKU! Ono što je usledilo sve je potpuno zaprepastilo! (VIDEO)

Kada biste nekoga pitali da li mogu da zamisle da su pas i patka nerazdvojni, rekli bi vam da se to samo dešava u crtanim filmovima.

25.04.2022 17:00

OGROMNOM PSU SU DONELI PATKU! Ono što je usledilo sve je potpuno zaprepastilo! (VIDEO)
facebook watch/printscreen-The Dodo

Bis je njufaundlendski pas od skoro 70 kilograma, a Oli je patak koji jedva da ima 2 i po kila. Njih dvoje su, međutim, najbolji drugari i obožavaju da budu u blizini jedno drugog od jutra, pa sve do večeri. Portal Srećna Republika vam donosi priču ovom neobičnom prijateljstvu.

Sa prvim jutarnjim zracima, patak Oli se budi i gega se do vratanca za pse na kući svojih vlasnika. S druge strane ga čeka ogroman pas Bis, koji broji sekunde dok ga vlasnici ne puste u dvorište. Čim izleti kroz vrata, pridružuje se svom drugaru patku i zajedno vršljaju po vrtu.

Mesec dana nakon što su ih udomili, ovaj dvojac je postao nerazdvojan. Oli prati Bisa svuda u stopu i uzbuđeno maše krilima u blizini svog druga. Kada je napolju toplo, Bis legne u bazenčić, a Oli mu se popne na leđa i oboje tako uživaju.

Kao i svaki patak Oli je bučan i voli da njegova bude poslednja, dok je Bis opušteniji i popustljiviji. Zajedno su tandem iz snova. Uprkos tome što žive u domu prepunom životinja, njih dvojica stalno žele da provode vreme zajedno. Vole čak i da se igraju hvatanja loptice i to tako što kucan potrči za lopticom, a patak ide za njim. 

Iako su razlike među njima ogromne, Bis je veoma nežan prema Oliju, a njihovo drugarstvo je otpočelo sasvim spontano i prirodno. Njihova vlasnica Džesi Valijer je čak i zabeležila divnu priču o njihovom prijateljstvu i napisala dečju knjigu o njima, pa kaže da im s vremena na vreme i pročita poneku njihovu avanturu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)