Kuce

KUCE NAPRAVILE OPŠTI RUSVAJ PO KUĆI: Kada ih je vlasnica uhvatila na delu, reagovale su OVAKO!

Umesto ljutnje, vlasnica je bila zadivljena količinom nereda koji dva tako mala psa mogu da naprave.

19.04.2022 16:46

KUCE NAPRAVILE OPŠTI RUSVAJ PO KUĆI: Kada ih je vlasnica uhvatila na delu, reagovale su OVAKO!
tiktok/printscreen-katierobinson095

Džezmin je jako radoznalo štene pitbula, ali nikada nije imala običaj da pravi nered. Voli da šmunge sa cipelom u ustima, ali inače je srećna kada ima sa kime da se igra, mazi i bude u blizini svojih vlasnika.

- Ona čak nikada nije ni pokušavala da izvuče punjenje ili onu plastiku iz pištećih igračaka, pa nam je ovaj “masakr” lejzi bega bio krajnje neočekivan - rekla je Kejti Robinson, Džezminina vlasnica.

Kejti je jednog dana slagala opran veš u spavaćoj sobi na spratu, a kada se zaputila tamo, Džezmin i njihova druga kuca, Hejzel, su mirno spavale u prizemlju. Provela je 45 minuta na spratu, a kada se sišla dole, imala je šta i da vidi. Bila je u šoku kada ju je zatekao najveći nered koji je u životu videla. Portal Srećna Republika vam otkriva šta je usledilo. 

Očigledno, Džezmin i Hejzel su odlučile da žele da istraže šta se to tačno nalazi u ogromnom lejzi begu, i iz nje su istrgle apsolutno sve. Džezmin nikada ranije uništavala stvari po kući, ali kada je videla kako je Hejzel počela, nije mogla da se odupre zabavi koja je usledila. Nakon što su celo celcijato punjenje izvukle iz lejzi bega, ove dve gospođice su mirno zaspale među svim tim neredom. Kejti ih je i zatekla kako nevino dremaju usred svog tog rusvaja.

Punjenje je bilo svuda po sobi, ali se Kejti nije naljutila. Umesto toga, ona nije mogla da prestane da se smeje prizoru kuca koje se kriju među razbacanim punjenjem lejzi bega, kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Takođe joj je bilo poprilično neverovatno da su dva tako mala psa uspela da naprave nesaglediv nered.

- Nisam bila ljuta, više me je šokiralo što su tako brzo napravile takav nered i odmah potom zadremale, kao da se ništa nije dogodilo. Na snimku sam se prišunjala zaspalim kucama i kada sam se bila sam sasvim blizu Džezmin, rekala sam: „Šta si to uradila?!“ I tada je ona pogledala u kameru tim svojim slatkim i nevinim okicama i vratila se da spava, očigledno je bila iscrpljena od svog tog kopanja po fotelji. Međutim, Hejzel, mešanka čivave i jazavičara, je znala da je uhvaćena na delu, pa se udaljila pognute glave. Nisam ih kaznila, nered je bio toliko impresivan da se nisam ni naljutila - rekla je Kejti.

Srećom, sam lejzi beg nije pretpeo nikakvu štetu, a članovi porodice su uspeli da skupe svo punjenje i da ga vrate nazad u fotelju. Nije bilo teško raskloniti sav taj nered, ali se Džezmin verovatno naljutila što je izgubila svoje omiljeno mesto za spavanje, piše portal The Dodo. Sve u svemu, Kejti je zaključila da joj je ova dogodovština bila porilično zabavna, ali i da je Džezmin završila sa uništavanjem stvari.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)