Ostali ljubimci

ZEČICA BOROVNICA STALNO ŽELI DA KLOPA: A pogledajte tek kako traži da je neko MAZI! (VIDEO)

Svi znamo da zeke vole da grickaju, ali ova zečica je pravi mali gurman!

23.04.2022 22:00

ZEČICA BOROVNICA STALNO ŽELI DA KLOPA: A pogledajte tek kako traži da je neko MAZI! (VIDEO)
tiktok/printscreen- bluberrythebun

Kijana je odrasla sa zečevima, od malena je bila okružena njima. Kada je prvi put videla zečicu Borovnicu, zaljubila se u nju. Nije ni slutila da će dve godine kasnije ova umiljata pufna postati njena najbolja prijateljica. Portal Srećna Republika vam prestavlja avanture Kijane i malene Borovnice.

Kijana na prvom mestu ističe kako Borovnica oboooožava hranu i kako stalno nešto žvaćka i gricka. Bilo da se radi o šargarepama, banani ili zelenišu, Borovnica će naći svoj put do hrane, makar i kroz kuhinjsku ogradu. Čak i kada zna da je pojela svoj dozvoljeni dnevni broj poslastica, tražiće još. Čak će i sama dogurati svoju čuniju, uz pomoć njuškice.

Ume i da se prišunja naizgled niotkuda i da ukrade slamčicu iz pića ili da preklinje da joj se da griz, posebno ako Kijana jede nešto slatko. Kada pojede bilo šta sa šećerom, Borovnica pršti od energije, pa skače, korlja se, trči i prevrće se, samo da bi svojoj vlasnici stavila do znanja koliko joj je zahvalna.

Ova zečica rase Holland Lop uvek bi da se igra, pa je Kijana nekada izvodi i napolje u šetnje, a ova vesela krzena loptica poskakuje i trčkara na svom povocu. Kada se vrate kući iz šetnje, Borovnica obično traži da je još maze, pa malenim šapicama kopa, kako bi privukla Kijaninu pažnju. Borovnica je i svetski putnik, budući da je vlasnica vodi svuda sa sobom.

Ova zečica ima i svoju sobu, a kada se njena vlasnica ujutru probudi i otvori joj vrata, malena Borovnica joj istrči u susret. Uveče, pre nego što krene na spavanje, Borovnica zna da je u 10 njeno vreme za maženje, te uskoči u krevet svoje vlasnice, trčakara po njemu veselo, ušuška se i gleda film.

Sve u svemu, Kijana zaključuje da joj Borovnica unosi neizmernu radost u život svakog dana. Pored toga, moramo se složiti i da je Borovnica jedna srećna zečica, jer je voljena i jer dobija svu moguću pažnju i negu na ovom svetu. Iskreno, ko se ne bi zaljubio u ovu preslatko pufnasto stvorenje na prvi pogled!

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)