Kuce

DA LI STE IKADA VIDELI PSA KOJI SADI CVEĆE? Ovaj baštovan će vas raspametiti! (VIDEO)

Smemo da se kladimo da nikada niste videli slađeg baštovana od Olija!

14.05.2022 12:00

DA LI STE IKADA VIDELI PSA KOJI SADI CVEĆE? Ovaj baštovan će vas raspametiti! (VIDEO)
instagram/printscreen-good.boy.ollie

Psi su poznati kao izuzetno pametna i korisna stvorenja. Ako se izuzme to što nam svaki dan ulepšavaju život svojom ljubavlju, oni mogu da se izdresiraju da vuku sanke ili da pomažu slepim i slabovidim osobama u svakodnevnom životu. Ipak, da li ste znali da pas može da vam pomogne i prilikom radova u vrtu? Ukoliko niste, ostanite uz tekst portal Srećna Republika i saznajte sve o Oliju, najpoznatijem baštovanu među kucama.

Naime, Oli ne samo da je dobar dečko, što svako može da potvrdi, već je i vrstan vrtlar. Ovaj čokoladni labrador se ne boji da uprlja šape i pomogne svojim vlasnicima u bašti. Pravi je ekspert za odabir cveća i biljaka, a razume se i u dekoraciju, pa pored biljaka često odabere i poneku gipsanu figuricu kojom ukrasi svoj vrt.

instagram/printscreen-good.boy.ollie

Oli je završio nabavku

Kada nabavi sve što mu je potrebno za njegov vikend projekat, on prikupi sav neophodan alat i stavi svoju lepu žutu kapicu na glavu, jer sunce ume da bude poprilično jako u bašti. A onda se baca na posao i prvo pronalazi idealno mesto za svoje novo cveće.

Nakon toga, ovaj iskusni baštovan zamoli vlasnicu da mu lopaticom iskopa rupu. Ipak, u nekom trenutku shvati da on to može bolje i to bez lopate, pa prione na posao sa obe šape. A ponekad se posluži i njuškicom. Kada se tokom kopanja susretne sa ponekom glistom, on joj se kulturno izvini na uznemiravanju, ali ipak obavi svoj posao odgovorno.

instagram/printscreen-good.boy.ollie

Oli je vredan i savestan vrtlar

Kada završi sa kopanjem, zamoli svoju vlasnicu da posada cveće i zatrpa koren, ali se obavezno seti da utapka zemlju šapicom i da zalije sadnicu, kako bi se ona što bolje primila. Ume čak i sam da donese crevo, koje on naziva “dugačkim vodenim rezancem”. Kada završi sam poslom, obaveno ispozira pored cveća, kao svaki ponosni domaćin!

Nije ni čudo što na Olijevom Instagram profile komentari pljušte, ko bi mogao da odoli, a da ne pohvali ovo preslatko i vredno stvorenje. Ovaj video je do sada prikupio 175 hiljada lajkova, a gledaoci poručuju Oliju da je divan i talentovan baštovan. Ili je možda bolje reći - PAŠTOVAN!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)