Mace

OTKRIVENO ŠTA PAS I MAČKA RADE KAD SU SAMI KOD KUĆE! Urnebesan video nasmejaće vas do suza!

Za samo deset minuta po odlasku vlasnika na posao njegovi kućni ljubimci su napravili potpuni haos uživajući u nestašlucima.

01.05.2022 22:00

OTKRIVENO ŠTA PAS I MAČKA RADE KAD SU SAMI KOD KUĆE! Urnebesan video nasmejaće vas do suza!
Printscreen Tiktok

Sigurno ste se sto puta zapitali šta vaši kućni ljubimci rade kad ostanu sami kod kuće. Još ako u svom domu imate i psa i mačku, sigurno znate da po povratku s posla može svašta da vas sačeka.

Misterija šta naši ljubimci rade kada su sami je konačno razrešena zahvaljujući snimku Kristofera Alfonsa koji je rešio da svog psa i mačku snimi kada izađe iz kuće. 

Printscreen Tiktok

Mačka Blu je glavni provokator i inicijator nestašluka

Naime, on je namontirao kameru i otišao na posao ostavljajuću u kući mačku Blu i psa rase francuski buldog po imenu Otis. Kada se vratio kući i pustio snimak, imao je šta da vidi.

- Sve se dogodilo za samo deset minuta nakon što smo otišli na posao - ispričao je Alfons. 

Pas je mirno ležao na krevetu, ali mu mačka nije dala mira. Trčala je i skakala po njemu, provocirala ga sve vreme ne bi li ga naterala da joj se pridruži u igri.

@kristoepher Cat vs Dog a battle as old as time. Only one will be victorious. #cat #dog #catvsdog #thefinalcountdown #onewillfall #onewillwin ♬ The Final Countdown - Europe

Urnebesni video je na Tiktoku videlo dva miliona ljudi, a reakcije su, očekivano, bile podeljene. Ljubitelji pasa držali su stranu Otisu, dok su oni koji vole mačke napisali da Blu ima lavlje srce.

Svima je, ipak, bilo zajedničko jedno. Svi su se slatko smejali gledajući avanture psa i mačke.

Inače, Otis i Blu su najbolji prijatelji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)