Kuce

PIKASOV DUH JE ŽIV! Pogledajte kakvo umetičko delo je stvorio ovaj PAS!

Već znate da je Oli pravi umetnik u bašti, ali da li ste videli njegova slikarska remek-dela?

02.06.2022 11:00

PIKASOV DUH JE ŽIV! Pogledajte kakvo umetičko delo je stvorio ovaj PAS!
insragram/printscreen-good.boy.ollie

Čokoladni labrador Oli je postao svetska Internet senzacija zahvaljujući svom vrtlarskom umeću. Ovaj simpatični pas i njegova žuta pletena kapica su oduševili ljude širom sveta.

Portal Srećna Republika otkriva šta to još ovaj svestrani kucan ume!

Naime, njegova vlasnica je nedavno objavila video na društvenoj mreži Instagram i u njemu otkrila da je njen pas Oli talentovani slikar. On je prvo odabrao svoju omiljenu vikend aktivnost, a onda se bacio na prikupljanje neophodnog materijala. Našao se tu i ram sa belim platnom, i mnoštvo četkica i paleta, ali i boje. Lepe skoro kao on.

Onda je prionuo na posao. Uz malu pomoć svoje vlasnice, prvo je iscrtao nekoliko zelenih linija. Nakon toga je svoje šapice umočio u ružičastu i ljubičastu farbu i po platnu ostavio otiske koji podsećaju na latice cveća. Zatim je oprao šape, kako tragove svog stvaralaštva ne bi ostavljao svuda po kući.

Nakon toga je svoju vlasnicu zamolio da mu pomogne oko iscrtavanja središnjeg dela cveta, budući da mu za tako nešto trebaju palčevi. Ona mu je izašla u susret i prostor između latica obojila u žuto. Kada je velelepno umetničko delo bilo gotovo, on je odlučio da ga pokloni svojoj omiljenoj osobi na svetu - baki svoje vlasnice, koja se ovom divnom daru od srca obradovala. Svet umetnosti ima novu zvezdu - Olija!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)