Neverovatno

MAJMUN KOJI SE TUŠIRA: Nećete verovati šta gledate!

Ovaj video obišao je svet i oduševio mnoge jer niko nije očekivao da se majmun istušira kao čovek!

12.12.2021 10:32

MAJMUN KOJI SE TUŠIRA: Nećete verovati šta gledate!
printscreen

Majmuni su po inteligenciji možda najbliži ljudima, a mnogi psiholozi bavili su se ponašanjem ovih inteligentnih životinja i otkrili da oni imaju sličan način shvatanja bliskosti, emocija, pa i problema kao ljudi. Ipak, čini se da ni jedan psiholog nije mogao da predvidi video koji je postao viralan, a koji je navukao osmeh na lice mnogim ljudima. 

Naime, jedna žena podelila je video na kome se vidi kako se njen ljubimac, majmun, tušira. Ovaj video obišao je svet i oduševio mnoge. Majmun je sam ušao u kadu, a njegova gazdarica uperila je tuš ka njemu tako da je voda počela da ide direkt u njega.

Majmunu se, čini se u početku nije dopalo, barem ako je sudeći po njegovom pogledu i grimasi koju je napravio, ali mu je svakako prijalo češkanje prilikom šamponiranja, a onda se valjda i navikao na vodu pa je u tuširanju počeo i da uživa. Gazdarici je ubrzo oduzeo tuš i sam se igrao sa vodom i okupao se do kraja. 

Pogledajte video i verujte nam da će vam sigurno popraviti dan!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)