Kuce

OVAJ PAS GOVORI! Pogledajte neverovatan snimak, nećete verovati svojim očima!

Maleni Keni pomerio je sve granice i oduševio na milione ljudi koji su na TikToku pregledali snimak njegove veštine.

11.04.2022 17:30

OVAJ PAS GOVORI! Pogledajte neverovatan snimak, nećete verovati svojim očima!
printscreen

Da li ste provodili mnogo vremena sa svojim ljubimcem u parku pokušavajući da ga izdresirate kako biste imali dobru komunikaciju sa njim? Jasno je, psi ne govore, ali dobar rad sa njima olakšaće vam mnoge stvari koje će oni učiniti umesto vas - nešto vam doneti ili izraziti neku svoju želju tako da ih bolje razumete.

Međutim, postoje primeri gde su te granice komunikacije sa ljubimcem pomerenje, što dokazuje i maleni Keni, sada već poznat po tome što ga svi smatraju možda i jedinim psom na svetu koji zapravo govori. On na Tik Toku ima oko 120 hiljada pratilaca i njegova vlasnica stalno objavljuje snimke razgovora sa njim. Kako se pokazalo, on je odlično razume i uzvraća na njena pitanja koristeći zvučnu ploču.

Na pitanje da li želi hranu ili poslasticu, pas je odgovorio pritisnuvši dugme na kom stoji napisano "poslastica". Pošto vlasnica nije bila zadovoljna odgovorom, već je želela da on kreira pun odgovor, rekla mu je da se vrati nazad i kaže "sve kako treba". Pas je odmah potom pritisnuo tri tastera zaredom i sklopio rečenicu: "Keni želi poslasticu".

Njegova vlasnica ga je, naravno, nagradila slatkišem za životinje i pohvalom.

A kako to izgleda, pogledajte na snimku zbog kog su mnogi korisnici interneta zanemeli.   

Iako se ne zna da li psi koji koriste zvučnu ploču razumeju jezik ili samo reaguju na znakove, priznaćete da ova veština u svakom slučaju deluje impresivno.

Pratioci preslatkog Kenija bili su oduševljeni njegovom akcijom, a video je pregledan više od 15,6 miliona puta.  

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)