Kuce

NOVAK ĐOKOVIĆ MEĐU PSIMA! Nećete verovati šta sve ume ovaj presladak pas!

Ovaj lepotan na četiri noge je neverovatno talentovan za sport a najviše mu se sviđa tenis i definitvno je najbolji teniser među psima

28.05.2022 16:00

NOVAK ĐOKOVIĆ MEĐU PSIMA! Nećete verovati šta sve ume ovaj presladak pas!
shutterstock.com

Koker španijel po imenu Leo sve je samo ne običan pas. On toliko spretno barata reketom i teniskom lopticom da su ga prozvali Novakom Đokovićem, odnosno najboljim teniserom među psima! Srećna republika vam predstavlja najslađeg i najboljeg tenisera među psima.

 

 

Ali to nisu jedine veštine koje je ovaj presladak pas savladao, pa ne čudi što oduševljava više hiljada svojih pratilaca na Instagramu.

 

 

U brojnim video snimcima koje na društvene mreže postavlja njegova gazdarica Emili Anderson vidi se kako Leo spretno igra školicu, da je majstor u stonom tenisu, ume da slika, po malo svira na gitari a dobro se snalazi u računanju sa računaljkom. Jednom rečju nema šta ovaj lepotan na četiri noge  ne ume i ne može.

 

 

Kad je u pitanju poređenje sa Novakom Đokovićem nema sumnje da to ne bi smetalo najboljem teniseru na svetu. Nole je i sam veliki ljubitelj životinja i zaljubljenik u pse. On i njegova porodica imaju pudlu po imenu Pjar koji im je preostao nakon što je pre dve godine uginuo jedan od njihovih pasa po imenu Tesla.  

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)