Ostali ljubimci

KAO IZ CRTANOG FILMA: Medvedi koji će vas nasmejati do suza!

Znamo ih kao bića koja ne bismo baš da sretnemo u šumi, ali medvedi ipak baš umeju da budu i urnebesni.

11.05.2022 15:00

KAO IZ CRTANOG FILMA: Medvedi koji će vas nasmejati do suza!
printscreen/facebook.com-LADbible

Medvedi su izuzetno inteligentne, ali i opasne životinje. Kao i svaki stanovnik divljine oni vole da čuvaju svoje stanište i ljudsko prisusutvo u njemu im i nije baš milo. Međutim, izgleda da i mede dobiju poneki slobodan dan s vremena na vreme, pa se tada opuste i blesave se do mile volje. 

Ako želite da znate kako izgleda meda na kraju duge radne nedelje, pogledajte samo ovog prvog. On izgleda kao da je jedva dočekao petak i kao da ceo vikend ne namerava da izađe iz svoje jazbine. Pored toga, opšte je poznato da mede obožavaju vodu. Ono što nismo znali je da su pravi zaluđenici za higijenu. Pogledajte samo ovog medveda koji se tušira kao čovek, samo mu još fali sunđer za kupanje.

Kada završe sa održavanjem higijene mede vole da se opuste, pa im nije strano ni da zaplešu kada ih ponese dobar ritam. Samo bacite pogled na ovog koji je uživao u nastupu di-džeja. Ili na ovog sledećeg, koji se toliko uživeo da je čak i prednje noge digao uvis.

Naravno, kao i sve majke, i medvedice nailaze na izazove u vaspitavanju svoje dece. Samo pogledajte ovu mamu koja svom mečetu pokušava da objasni da nije lepo viriti u tuđu kuću. Ili ovo sledeće meče, koje je očigledno fascinirano snegom.

Umeju i medvedi da budu kulturni. Pogledajte, na primer, ovog koji se gospodski javio čoveku u čije je dvorište ušao. Ipak, ponekad su izuzetno nestašni, pa vole da preturaju po kantama za smeće, prave haos, pa čak i da ukradu poštansku pošiljku. Nepopravljivi su nekada, ali stvarno!

A nekada umeju da dođu i nezvani i još sa sobom povedu i društvo. Pa se tako opuste u bazenu i plivaju, kao da su uplatili letovanje u nečijem dvorištu. Vrhunac je kada pojedu hranu oko koje se neko toliko mučio. Sve u svemu, ko će to razumeti, medveđa su to posla!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)