Ostali ljubimci

NEMAČKI OVČAR SE ZALETEO NA NEMOĆNO LANE! Policajac je zadrhtao pred tim prizorom, a onda se desilo nešto neverovatno! (VIDEO)

Pogledajte video koji je obišao čitav svet i pokazao kako i životinje različitih vrsta mogu da pokažu empatiju jedne prema drugima i potpuno razneže sve ljude.

11.10.2022 12:30

NEMAČKI OVČAR SE ZALETEO NA NEMOĆNO LANE! Policajac je zadrhtao pred tim prizorom, a onda se desilo nešto neverovatno! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/The Pet Needs

Iako ih nazivaju divljim životinjama i one se često osećaju nezaštićeno, naročito kada su mladunci u pitanju. Takav slučaj je i sa jednim lanetom koje se izgubilo negde u Južnom Pinesu u Severnoj Karolini, te je sve vreme tražilo svoju majku. Potpuno dezorijentisano naišlo je na policajca Adriana Floresa koji se tu našao zbog obuke sa svojim psom Iris, rade nemački ovčar. Upravo je Iris prva primetila mladunče kako ide besciljno luta, pa se zatrčala ka njemu. Policajac se isprva skamenio i od svog psa, iako je dobro dresiran, očekivao najgore. Međutim, onda je usledilo čudo. 

Pošto svakodnevno vole da šetaju, Flores i Iris su odlučili da istreniraju na stazi Južnog Pinesa. Tokom šetnje primetili su da ih prati neka mala figura, a onda su shvatili da je u pitanju preslatko lane. 

Iako se Iris prvo zaletela ka njemu, lane se samo ukočilo, a zatim privilo uz psa. Odmah je postalo jasno da je pomislilo da je par zapravo njegova majka. Zbunjena Iris ga je, s druge strane, najpre onjušila, a zatim zauzela zaštitnički položaj ka njemu. Ubrzo je počela da liže lane, a zatim i da ga "miluje" šapama.  

Da je i ljubav među životinjama koje ne pripadaju istoj vrsti moguća pokazali su njih dvoje kada se malo lane privilo uz Iris i prihvatilo njeno maženje.

Iris je tešila i čuvala mladunče jelena skoro sat vremena dok ona i njen gazda nisu pronašli način da lanetu pokažu put do kuće.

Komentari korisnika društvenih mreža bili su puni oduševljenja. 

- Ovo mi ispunjava srce. Kamo sreće da su ljudi ovako brižni poput životinja -

- Koliko su životinje slatke i brižne -

- Molim ljude da vide ovu sliku i da vole jedni druge - glasili su samo neki od komentara na predivan prizor.  

Životinje su sakupile mnogobrojne simpatije, a Iris je bila ponosna što je učinila dobro delo zajedno sa svojim vlasnikom.Taj pas je pokazao kako se treba odnositi prema nekome kome je pomoć neophodna kada je u nevolji i nesumnjivo će jednoga dana biti profesionalni "policijac".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)