Ostali ljubimci

MAJKA GA JE OSTAVILA, bilo je na ivici života i smrti, a onda se pojavio on i uzeo ga u ruke! Ovaj snimak vas neće ostaviti ravnodušnim!

Pile koje se herojski bori za svoj život sigurno će vam naterati i suze i smeh na lice.

19.10.2022 11:30

MAJKA GA JE OSTAVILA, bilo je na ivici života i smrti, a onda se pojavio on i uzeo ga u ruke! Ovaj snimak vas neće ostaviti ravnodušnim!
Printscreen/Instagram/bajkovito_selo

Život čine sitnice, a svako od nas može mnogo toga da učini kako bi ulepšao i svoj, ali i život drugih. Mala dela koja učinimo mogu nas napraviti herojima jer za druge znače bukvalno sve što imaju u određenom trenutku. A kako se jedan život rađa i to uz naizgled jednostavan čin pun ljubavi i brige pokazao je snimak koji kruži internetom i koji je raznežio mnoga srca.

I pored toga što se nekome može učiniti da je odbačen od svih, dešava se da u ključnim sekundama i minutama nečiji potez sve preokrene. Upravo to je na svojoj koži osetilo i jedno pile koje je u odlučujućim trenucima za njegov život ono bilo odbačeno, baš kao u priči "Ružno pače".

Iako su njegova braća i sestre ugledali svetlost dana i ojačali izašavši iz ljuske jajeta, jedno malo pilence ostalo je "zarobljeno" u ljusci u gnezdu nemajući snage da stane na noge poput ostalih. Majka ga je, pritom, odbacila ostavivši ga u gnezdu napola izlegnuto, želeći da sa ostalim mladuncima napusti gnezdo. Ono je tako ostalo samo i falilo je veoma malo da ugine od hladnoće. Međutim, u tim ključnim trenucima pojavio se jedan čovek koji je pile uzeo u ruku i tako prozeblo i hladno počeo da ga greje šakom.

Pile je nakon nekoliko sati utopljavanja uspelo da smogne snage i izađe iz ljuske. Kada se osušilo i postalo malo živahno, nežno se privijalo uz svog spasioca. Na kraju je vraćeno svojoj porodici i nastavilo regularan život. 

- Tačno, svaki je dan prikaz za jedno malo i veliko čudo -

- Divno, predivno... istopila sam se... -

- Ovo me je baš oduševilo. Svaka čast čoveče - glasili su samo komentari na podvig ovog čoveka. 

Pratioci stranice gde je objavljen snimak koji topi srca, mnoge je oduševio i svi su bili puni reči hvale i podrške čoveku koji je učinio tako dobro delo. Osim toga što je snimak mnogima ulepšao dan, neki su iskoristili priliku da pozovu druge da tako pomažu kome god to zatreba jer se ispunjenost čoveka ogleda upravo kroz takva dela.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)