Ostali ljubimci

ČUVAO JE SVINJU KAO LJUBIMCA, ali je jednog dana usledio haos, a samo je hteo da je pomazi! (VIDEO)

Ovaj video zapis je na TikToku pogledalo više od 6 miliona ljudi, a usledili su urnebesni komentari.

05.12.2022 10:01

ČUVAO JE SVINJU KAO LJUBIMCA, ali je jednog dana usledio haos, a samo je hteo da je pomazi! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/_gabeybabey

Kada za sebe birate kućnog ljubimca, bilo da želite da ga udomite ili kupite, treba da budete sigurni da li od njega želite nežnost ili samo povremeno druženje na distanci, budući da ima onih koji nisu uvek raspoloženi za bliski kontakt s ljudima. Iako se u tom slučaju prvo pomisli na mace, koje mogu biti i te kako hirovite jer važe za životinje "čvrstog" karaktera, takvi isti mogu biti i primerci drugih životinjskih vrsta. 

Tako vam se sigurno dešavalo da ste nekad imali kontakt s malo agresivnijim psom, koji nije želeo da ga mazite onda kada ste vi to zamislili ili možda, pak, sa papagajem koji ume da gricne oštrim kljunom radije nego da se mazi i dozvoli vam da ga milujete. 

Međutim, kada konačno odlučite da pružite dom takvoj jednoj prgavoj životinjici, ono što je sigurno jeste da morate biti spremni na neočekivane situacije. 

Upravo u to se uverio jedan Tiktoker koji se nije slavno proveo sa svojim voljenim ljubimcem - ogromnom svinjom Ljubicom, koja je, kada je porasla, počela da pokazuje izuzetno dominantan karakter i želju da baš ona bude autoritet u kući. I kao da nije dovoljno neobično to što uopšte u toplini svog stana uzgaja ogromnu svinju, Tiktoker je rešio da još jednom iznenadi pratioce snimcima na kojima se vidi kako izgleda njegov, moglo bi se reći, krajnje komplikovan, odnos sa ljubimcem. 

Na početku zapisa uočava se da je u prostoriji u kojoj se svinja nalazi mrak, a tek onda primećuje se i ogromna životinja kako poput prave gromade leži između dva komada nameštaja. Izgledala je dovoljno strašno i dok mladić nije upalio svetlo, a kada je to učinio, usledio je pravi šok. On, međutim, naviknut na njen smrknuti izgled, želeo je da se pozdravi sa njom i mislio je da će to biti samo još jedan u nizu njihovih simpatičnih susreta, ali se sve pretvorilo u pravi okršaj. 

Video je pogledalo skoro 6 miliona korisnika TikToka, a pokrenuo je i salve urnebesnih komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)