Ostali ljubimci BIO JE UVEREN DA JE SPASAO NAPUŠTENO ŠTENE: Životinja je počela da raste i shvatio je da to nije pas, umalo da završi u zatvoru! (FOTO) 15:22
Brak i veze USRED VENČANJA POJAVIO SE NEZVANI GOST: Matičar je zanemeo kad je ugledao, a mladenci su se samo nemo zgledali! (VIDEO) 14:40
Mace KA KUĆI IM SE ZALETELA LISICA, LJUDI PRETRNULI ZBOG SVOJE MAČKE: A onda je usledio šok, vrisnuli su od zaprepašćenja! (VIDEO) 08:01
Oko sveta MLADUNČE LISICE DANIMA JE LUTALO GRADOM: Zbog užasa koji su ljudi uradili svi govore o ovom potresnom snimku (VIDEO) 12:00
Ostali ljubimci MAČKA GA JE DOZIVALA PRED VRATIMA TERASE, A KADA JE IZAŠAO USLEDIO JE ŠOK: Koga su to dovele, nije znao da li da beži ili doziva u pomoć?! (FOTO/VIDEO) 09:01
Ostali ljubimci DALA SAM 160 EVRA ZA ŠTENE JAPANSKOG ŠPICA, a posle nekoliko meseci sam shvatila da mi u kući uopšte ne živi pas, jedan detalj me je prestravio! (FOTO/VIDEO) 10:01
Horoskop OTKRIJTE KOJA STE DUHOVNA ŽIVOTINJA PO VAŠEM HOROSKOPSKOM ZNAKU: To će vam reći više o karakteru nego što ste ikada mogli da sanjate! 08:01