Brak i veze

USRED VENČANJA POJAVIO SE NEZVANI GOST: Matičar je zanemeo kad je ugledao, a mladenci su se samo nemo zgledali! (VIDEO)

Komentari na ovaj snimak su se samo nizali.

03.01.2024 15:40

USRED VENČANJA POJAVIO SE NEZVANI GOST: Matičar je zanemeo kad je ugledao, a mladenci su se samo nemo zgledali! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/barstoolsports

Venčanja su proslave kojima se svi raduju jer označavaju novo poglavlje u životu mladenaca. Na njima se okuplja porodica i prijatelji koji će svedočiti krunisanju ljubavi dvoje zaljubljenih. Spiasak i tačan broj gostiju mladenci unapred utvrđuju kako bi organizacija protekla u najboljem redu. 

Shutterstock

Mladenci počinju stvaranje novih uspomena sa venčanjem

 

Međutim, nepisano je pravilo da se gotovo uvek pojavi još neki dodatni gost na koga nisu računali. Jedan par je ostao zabezeknut scenom kojoj su prisustvovali tokom samog čina venčanja. Naime, svečani čin je bio organizovan u prirodi i matičar je u jednom trenutku zastao u sred svog govora i pogledao negde iza leđa mladog para. Svi su se okrenuli i na proplanku ugledali nepozvanog gosta. 

Nedaleko od mesta venčanja stajala je lisica i znatiželjno pratila šta se dešava. Nije se uplašila ni psa njihovog kućnog ljubimca koji je stajao pored mladenaca. 

- Ovo je tako kul. Koji đavo, imamo još jednog gosta- prokomentarisali su mladenci kroz smeh.

Simpatičan snimak je svanuo na TikToku i nasmejao ljude. Mnogi su primetili da je ovo bilo očekivano s obzirom na to da su imali venčanje u prirodi.

 

@barstoolsports Wait for it 😧 @Barstool Outdoors (via @Schroeder Media ♬ original sound - Barstool Sports

 

- Lisica vas je izgleda baš omela.

- Šta ste očekivali? Želeli ste venčanje u prirodi!

- I, šta je lisica rekla, želim da znam?

- Povesti psa na venčanje je ludo!

- Lisica samo kulira.- bili su neki od komentara korisnika mreže.

Nekima je reakcija matičara bila urnebesna jer je kako su mnogi primetili odreagovao je poput deteta. Mladenci su drugima bili simpatični jer su se se kako su primetili "iskulirali" i izdigli iznad situacije kao da se sa takvom scenom susreću svakodnevno.

Budući da je sve češći trend postalo organizovati venčanje u prirodi ili na nekom neobičnom mestu, mnogi su se složili kako je očekivano da se i životinje priklone ovakvim venčanjima i da posete bračni par kako bi im i oni dali "podršku".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)