Brak i veze

VENČANJE JE POČELO SAVRŠENO, A ONDA JE MLADA SAMO KLONULA: Gosti su bili u šoku kad su shvatili šta se desilo! (VIDEO)

Holi je kasnije objasnila šta se dogodilo.

28.12.2023 18:40

VENČANJE JE POČELO SAVRŠENO, A ONDA JE MLADA SAMO KLONULA: Gosti su bili u šoku kad su shvatili šta se desilo! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/hollinator1424

Venčanje je jedan od najlepših događaja u životu mladenaca i trude se da im taj dan bude savršen. Jedna nevesta nije ni slutila da će se njen najsrećniji dan pretvoriti u katastrofu.

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na TikToku, nesvesta je stajala u prelepoj venčanici pred matičarem držeći za ruke svog supruga. Dugačka bela haljina isticala je njen vitak struk, a prelepa frizura i suptilna šminka dodatno su istakle njenu lepotu.

 

@hollinator1424

I kept trying to tell my husband I didn’t feel good and he thought I was joking😂 my baby nephew then pooped on my dress right after while I was pukin

♬ Oh No - Kreepa

 

Svadba na Floridi

Venčanje je počelo savršeno, a onda je mlada u jednom trenutku samo klonula. Njen blaženi osmeh je nestao, a na licu joj se videla neprijatnost.  U roku od nekoliko sekundi, stvari su krenule nizbrdo. Počela je da se loše oseća i pokušala je da to signalizira svom vereniku. On nije razumeo njene signale i mislio je da se šali.

Bleda kao krpa ona je krenula da posrće i da se zanosi, u sekundi se srušila, a samo vešte ruke njenog supruga su je zadržale da ne padne. Gosti su bili u šoku i nisu znali da li da pritrče i pomognu nevesti ili ne. Svi su ukopano posmatrali šta se dešava. 

Holi, kako se predstavlja na društvenim mrežama, opisala je šta se zapravo dogodilo. 

- Bila sam jako dehidrirana i nisam ništa jela tog dana. Venčali smo se na  Floridi, a dan je bio zaista vruć i vlažan. Verujem da mi je pozlilo zbog niskog krvnog pritiska i manjka gvožđa. Povremeno mi se dešava da se onesvestim, ali nisam ni slutila da će mi se to dogoditi na sopstvenom venčanju - ispričala je ona. 

Kako je objasnila, suprug i ona su ranije tog dana venčali u opštini, a potom su u obližnjem vinogradu gde je bila zakazana i svadba pristupili "hrišćanskom" obredu kada joj je pozlilo. 

Holi je otkrila da to nije bio jedini peh koji je doživela tog dana. Njen maleni sestrić joj je isprljao venčanicu svojim izmetom, što je dodatno uznemirilo i iznerviralo. 

Usledili su brojni komentari na njen post.
- Zašto nisi pila vodu tog dana? Razumem da si bila uzbuđena zbog venčanja, ali moraš da vodiš računa o svom zdravlju.

- Ti i suprug ste na licu mesta testirali reči sveštenika "u dobru i zlu".

- Tvoj suprug je izgledao tako opušteno kao da nije razumeo da tebi nije dobro.

- Važno je da se sve završilo dobro - bili su neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)