Brak i veze

NIJE NI SLUTIO KAKVA SRAMOTA GA ČEKA NA VENČANJU: Nevesta je surovo ponizila mladoženju pred svim gostima! (VIDEO)

Suzan je sasvim slučajno otkrila istinu veče pred svadbu.

29.11.2023 21:00

NIJE NI SLUTIO KAKVA SRAMOTA GA ČEKA NA VENČANJU: Nevesta je surovo ponizila mladoženju pred svim gostima! (VIDEO)
Shutterstock

Osveta se služi hladna, stara je izreka koja se pokazala tačnom u slučaju jednog para u Americi. Kako je objasnio jedan mladić u video snimku koji je objavljen na Tik Tok-u, a koji se šeruje po društvenim mrežama, nevesta je odlučila da svom budućem suprugu priredi najveće poniženje u životu koje nikad nije zaboravio.

@4shur Bride Knew He Was Cheating On Her, But She Waited Until This Day To Get Revenge 😱🤯👰 #fyp #foryoupage #facts #funfacts #truestory #storytime ♬ UNDERWATER WONDERSCAPES (MASTER) - Frederic Bernard

Surova osveta

Suzan i Aleks su bili u ljubavnoj vezi punih šest godina. Ona je verovala da je pronašla srodnu dušu i kad ju je upitao da se uda za njega Suzan je bez razmišljanja pristala. S ponosom je nosila vredan verenički prsten i maštala o porodici koju će ona i Aleks imati.

Dva dana pred zakazanu svadbu, dok se Aleks tuširao začula je da mu pišti zvuk za poruku na telefonu. Slučajno je pogledala u telefon i šokirala se. 

- Njen verenik se dopisivao sa nepoznatom devojkom. Kako je više čitala poruke, Suzan je postalo jasno da je on vara s tom ženom već duže vreme iako je planirao da se sutradan oženi njom. Svojim telefonom je slikala poruke i pod izgovorom da mora do prodavnice izašla iz stana u kome su živeli zajedno - ispričao je mladić na snimku.

Suzna je satima sedela u parku i plakala, onda je odlučila da se osveti Aleksu.
- Vratila se kući i ponašala se kao da je sve u najboljem redu. Sutradan je obukla venčanicu, brižljivo se našminkala i krenula na venčanje. Došla je do oltara sa osmehom na licu - dodao je on.

Kad je sveštenik rekao Aleksu da pročita svoje zavete on je izvukao papir iz džepa i pred svima govorio koliko voli Suzan i obećao da će je voleti i poštovati do kraja života.

- Došao je red na Suzan ali je ona umesto zaveta počela da čita intimne poruke koje je njen verenik razmenjivao sa drugom ženom. S gorkim osmehom na licu čitala jednu po jednu poruku dok je Aleksa samo gutao knedle. Nije mogao ni da progovori - ispričao je momak u snimku. 

Aleks nije imao hrabrosti da pogleda ni svoju verenicu, ni ostale goste. Nakon što je pročitala poruke iz kojih se jasno videlo šta je radio njen verenik, ona se okrenula i otišla dok je on ostao ponižen kao nikad u životu.

Usledili su brojni komentari na ovaj post.

- Ona je moja inspiracija.

- Vau, kakvo poniženje! Zaslužio je sve što mu se desilo.

- Trebala je da razgovara s njim pre venčanja, a ne da ga ovako osramoti pred svima. Ova žena je surova!

- Razumem da je povređena, ali prirediti ovakvu osvetu nekome koga je do juče volela.

- Pa da je i tebi neko koga si voleo i kome si beskrajno verovao tako slomio srce sigurna sam da bi osetio taj bes i bol... 

- Koliko bačenih para za venčanje - bili su samo neki od komenatara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)