Brak i veze

MOJ PARTNER JE RAZVEDEN, ali sam ostala u šoku kada sam mu otkrila poruke u telefonu! To što je slao bivšoj ne mogu da zaboravim!

Jedna očajna žena zatražila je pomoć ljubavne terapeutkinje nakon što je otkrila da je izabranik sve vreme laže.

07.05.2023 22:01

MOJ PARTNER JE RAZVEDEN, ali sam ostala u šoku kada sam mu otkrila poruke u telefonu! To što je slao bivšoj ne mogu da zaboravim!
Shutterstock

Jedna Britanka nije krila razočaranje ponašanjem svog partnera nakon što je saznala da je on laže. Naime, oboje su razvedeni, a upoznali su se i započeli romansu nakon okončanja razvoda.

Kako je objasnila, njen partner je već dve godine uverava kako nije romantičan i da jednostavno nije tip za tu vrstu iskazivanja nežnosti i ljubavi, a onda je pronašla poruke i fotografije koje je slao svojoj bivšoj ženi. Tako je shvatila da je on laže od prvog dana.

Foto: Shutterstock

Njen partner imao je buran razvod sa bivšom ženom

Buran razvod

Kako je ispričala Britanka, u vezi su već dve godine, a ona nikad od njega nije doživela nijedan romantičan gest.

- Ja sam beznadežan romantičar i maštam o tome kako će da me iznenadi i na smeo i dubok način da mi pokaže svoje emocije. Kada sam mu rekla da mi treba više romantike on je rezervisao restoran i kupio najjeftinije cveće. Rekao mi je da jednostavno nije romantičan po prirodi i da se pomirim s tim – ispričala je ona.

Ipak, naglasila je da se njih dvoje ipak u suštini dobro slažu.

- Nemamo baš najstrastveniji se*s, ali se dobro slažemo i mislim da smo srećni. Imali smo različite razvode. Dok sam se ja od svog bivšeg supruga razvela mirno, sporazumno i na prijateljski način, njegov razvod je bio buran i težak. Tek sad shvatam da su za to razlog bile emocije koje su postojale među njima – dodala je Britanka.

shutterstock.com

Dve godine partner ju je lagao da nije romantičan i ona se oseća razočarano

Ljubomorna na bivšu

Sve se promenilo kad je jednom prilikom tokom prebacivanja zajedničke fotografije sa letovanja naišla na prepisku svog dečka sa bivšom ženom u vreme dok su bili u braku.  

- Đavo mi nije dao mira i morala sam da pogledam. Ostala sam u šoku kad sam videla koliko je bio romantičan prema njoj. Pisao joj je pesme, posipao njihov krevet laticama ruža… Nisam mogla da verujem sopstvenim očima. To znači da me je od početka lagao kako nije romantičan. Slao joj je i intimne fotografije uz poruku: "Požuri kući, imam planove za tebe". Ja to nikad nisam doživela od njega. Laž je da nije romantičan, samo to nije sa mnom – razočarano je ispričala ona.

Ova Britanka ne krije da je sad u dilemi da li nešto da mu kaže jer se plaši da će se naljutiti na nju što mu je preturala po telefonu.

- Znam da me ne vara, ali ja sam ljubomorna na njihovu prošlost, na način na koji se ophodio prema njoj, na način na koji mene nikad nije tretirao. Ovo me izjeda i ne znam šta da radim - rekla je ona i savet potražila od ljubavne terapeutkinje.

shutterstock.com

Boji se da mu prizna da je videla poruke koje je slao bivšoj ženi dok su bili u braku

Savet

Kako joj je objasnila stručnjak za veze, svaka romansa i svaki odnos su drugačiji.

- Možda on još nije u potpunosti preboleo razvod. Pomenuli ste da je krah njihovog braka bio buran, što može uticati i na način komunikacije sa partnerom koji dolazi posle razvoda. Možda je razočaran posle svega i teško mu je da se opusti i veruje nekom drugom – rekla je terapeutkinja.

Ona je posavetovala očajnu ženu da dobro razmisli da li želi da ostane u vezi u kojoj se ne oseća dobro, gde joj je poljuljano samopouzdanje i oseća se manje vrednom u odnosu na njegovu bivšu ženu.

- Prošlost i to što su oni imali ne možete da promenite. Razgovarajte s njim, pokušajte da mu objasnite zašto vam romantični gestovi toliko znače. Ukoliko i dalje bude odbijao, na vama je da odlučite da li želite da ostanete u toj vezi ili ne – zaključila je terapeutkinja.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)