Brak i veze

MUŠKARCI S OVIM ZANIMANJIMA SE SKORO UVEK RAZVODE! Jedna stjuardesa otkrila je ključnu stvar o toj temi: "Oni imaju kompleks Boga"!

Na spisku se nalaze vatrogasci, policajci, pripadnici vojske, hirurzi i piloti za koje se veruje da se najčeššće razvode, ali i najteže doživljavaju krah braka.

28.04.2023 20:01

MUŠKARCI S OVIM ZANIMANJIMA SE SKORO UVEK RAZVODE! Jedna stjuardesa otkrila je ključnu stvar o toj temi: "Oni imaju kompleks Boga"!
Pixabay.com

Advokatica specijalizovana za razvode, koja ima profil na TikToku s imenom @jettiegirl28, otkrila je da u moru razloga za krah braka ulogu igra i profesija supružnika. Prema njenom iskustvu, najčešće se razvode oni koji su zaposleni kao vatrogasci, policajci, pripadnici vojske, hirurzi i piloti.

Kako je objasnila, to ne mora nužno da znači da su brakovi sa osobama koje se bave nekim od tih zanimanja osuđeni na propast. 

- Kod njih je primećeno da češće imaju narcisoidni poremećaj i povećanu želju za kontrolom, što su često i razlozi za krah braka. Međutim, njima razvod pada teže nego drugima i teže se s nose sa posledicama raspada bračne zajednice - objasnila je ona.

Prema njenim rečima, iako su u pitanju potpuno različite profesije jedna stvar je zajednička muškarcima koji rade ove poslove.

- Muškarci u tim zanimanjima navikli su da drugi u njima vide autoritet. Na radnom mestu često ih doživljavaju kao "bogove", pa takav tretman očekuju i kod kuće. A onda ih dočeka žena koja traži da bace đubre ili se posvete kućnim poslovima i naravno da se oni pitaju šta ih je snašlo  - dodala je ona. 

Usledili su brojni komentari na ovaj njen post.

- Žene, čuvajte se muškaraca u uniformama! - 

- Ja sam advokat po zanimanju i, kad malo bolje razmislim, ima istine u ovome -  

- Zašto nema advokata na ovom spisku? Ne treba toliko uopšteno gledati zato što u svakoj profesiji ima različitih ljudi - 

- Kad malo bolje razmislim nikada nisam videla da pilot nosi burmu - 

-  Piloti imaju "kompleks Boga" - napisala je jedna žena koja se predstavila kao stjuardesa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)