Horoskop

OVI ZNACI HOROSKOPA IMAĆE PO DVA BRAKA: Kad ih prvi partner razočara odmah traže razvod

Prema tumačenju astrologa bračnog partnera opisuje sedmo polje, dok planete u devetom polju ukazuju na mogućnost drugog braka

21.03.2023 09:00

OVI ZNACI HOROSKOPA IMAĆE PO DVA BRAKA: Kad ih prvi partner razočara odmah traže razvod
shutterstock.com

Svaki horoskopski znak ima drugačiji odnos prema ljubavi i braku. Naravno, ovo prvenstveno zavisi od natalne karte pojedinca i međusobnog uticaja planeta ali i poklapanja u uporednom horoskopu para. 

Prema tumačenju astrologa bračnog partnera opisuje sedmo polje, dok planete u devetom polju ukazuju na mogućnost drugog braka. Međutim, postoje tri znaka koja će gotovo sigurno imati dva braka. Srećna republika vam donosi koji su to znakovi Zodijaka

Shutterstock

Bik

Bikovi teže stabilnosti u ljubavnim odnosima i teško se odlučuju na razvod. Međutim, ukoliko partner ne ispuni njihova očekivanja i pruži im njima preko potrebnu sigurnost verovatno će pronaći novog partnera. Kao bračni partneri daju mnogo, sposbni su da obezbede porodicu, nežni su i stravstveni, ali isto to traže i od partnera pa na manje ne pristaju. Smatraju da je dobar razvod bolji od lošeg braka i kad odluče da stave tačku ništa ih ne može naterati da se predomisle.

Shutterstock

 

Vaga

Pripadnici ovog znaka opčinjeni su lepotom, a u ljubavi i braku teže harmoniji. Zaljubljivi su po prirodi ali teško poklanjaju nekome svoje srce. U brak ulaze sa velikim očekivanjima i vrlo uspešno balansiraju između posla i porodice a to očekuju i od partnera. Problem nastaje ukoliko se naruši njihova unutrašnja ravnoteža što ih potpuno izbacuje iz koloseka. Vage će pokušati na sve načine da spasu brak ali kad shvate da ne ide, sreću će potražiti na drugoj strani i u drugom braku zato što im je potrebno da se osećaju voljeno. 

Shutterstock

 

Škorpija

Škorpije su intuitivne, strasne i sposobne za duboke emocije koje vešto kriju od svih. Teško se zaljubljuju ali kad se prepuste partneru to je onda zauvek. Potrebno im je da ih partner ceni i poštuje, da se njihova reč sluša i nikad ne pristaju da budu samo pasivan posmatrač. Prevaru ne praštaju jer je to za njih izdaja koju nikad ne tolerišu. Umeju da budu surovi a čak i kad pate to ne pokazuju. Posle svakog kraha uspešno se oporavljaju, a u novu vezu i brak ne ulaze lako i da bi ponovo stali pred matičara njihov novi partner mora da stekne njihovo poverenje i poštovanje što nije lako. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)