Horoskop

OVIH 5 ZNAKOVA HOROSKOPA DO KRAJA GODINE ĆE SE VERITI: Da li ste baš vi među onima kojima se smeše svadbena zvona?

Pojedini pripadnici Zodijaka ove godine će baš imati sreće u ljubavi.

14.03.2023 09:01

OVIH 5 ZNAKOVA HOROSKOPA DO KRAJA GODINE ĆE SE VERITI: Da li ste baš vi među onima kojima se smeše svadbena zvona?
shutterstock.com

Pojedinim znacima Zodijaka ova godina doneće mnogo sreće na polju ljubavi, pa bi mnogi parovi mogli bi da se odluče na veoma značajne korake u vezi. Neki među njima bi uskoro mogli da zaplove i u bračnu luku, a evo koje astrološke znakove ove godine očekuje veridba.

Bik

Bikovi su poznati kao porodični ljudi i znakovi koji vole stabilnost u vezi. Ako je verovati astrolozima oni koji su izvesno vreme u vezi mogli bi tokom ove godine da zaprose svog partnera. Bikovi su poznati kao veoma odlučni, ali i tvrdoglavi znakovi, pa tako neće odustati ni od jednog cilja, pa čak i prosidbe.

Pixabay

Rakovi su jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka

Rak

Za emotivne i romantične Rakove ovo će biti posebna godina jer mogu da se vere, da zaprose ili budu zaprošeni. Pošto su veliki emotivci njima je bitno da sa partnerom budu povezani na dubljem nivou, a ako prepoznaju da je veza prava ništa ih neće sprečiti da naprave korak napred i ozvaniče vezu.

Devica

Ovaj znak je po prirodi veoma precizan i odgovoran i pažljivo planira svaki korak. Ako se nalaze u vezi u kojoj su sigurni i srećni mogu se odlučiti i na ozbiljan korak. U tom slučaju neće ih ništa sprečiti da kupe prsten i svom partneru predlože deljenje zajedničke budućnosti.

Pixabay.com

Za neke znkove Zodijaka ovo će biti dobra godina jer će mnogi biti zaprošeni

Vaga

Vage se smatraju uravnoteženim i poštenim znakom Zodijaka. Nekada se čini da im je potrebno mnogo vremena kako bi se odlučili na neke krupnije životne korake. Činjenica je, međutim, da ih ništa neće sprečiti da se odluče na prosidbu ako shvate da je to to.

Strelac

Strelčevi koji su avanturitički nastrojeni i slobodnog duha isprva izgledaju kao da ih je teško dovesti pred matičara. Ipak, ukoliko su u stabilnoj i srećnoj vezi, bez razmišljanja će želeti da ozvaniče vezu i da je podignu na viši nivo. Pošto su po prirodi hrabri i spremni da rizikuju neće se dvoumiti oko takve odluke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)