Horoskop

OTKRIJTE SVE O VAŠOJ VEZI PO DATUMU VENČANJA: Ovo je najdetaljniji bračni horoskop, budite spremni da zavoirite u najitimnije delove vaše veze!

Na osnovu datuma kada ste izgovorili sudbonosno "da" odredite koji je vaš horoskopski znak i šta to govori o vašem odnosu.

bySrećna republika

07.03.2023 09:01

OTKRIJTE SVE O VAŠOJ VEZI PO DATUMU VENČANJA: Ovo je najdetaljniji bračni horoskop, budite spremni da zavoirite u najitimnije delove vaše veze!
shutterstock.com

Pronađite datum pod kojim ste se venčali u okviru jednog od horoskopskih znakova. To će vam pokazati pod kojim znakom ste sklopili brak, koje su njegove karakteristike i šta možete da očekujete.

Foto: Shuttestock

Ovan 

Ovan 21.3 - 20.4.

Partnerima u braku pod znakom Ovna uvek je dinamično i neće imati previše dosadnih dana u svom životu. Među njima uvek ima trzavica, ali sve probleme uglavnom rešavaju vatrenim se*som. Možda se drugim ljudima njihova veza čini kao da nema budućnost, ali oni uspevaju da reši sve probleme, a tako će biti i u budućnosti jer su iskreni i veoma bliski.

Bik 21.4 - 20.5.

Odlika njihove veze je čvrst i stabilan odnos ispunjen romantičnim trenucima i strašću. Partneri venčani u znaku Bika su veoma privrženi jedno drugom, ali ponekad u tome preteruju i to do te mere da zapostavljaju druge ljude oko sebe, što nije dobro za vezu.

Blizanci 21.5 - 20.6.

Partneri u vezi pod okriljem Blizanaca su skoro više prijatelji nego ljubavnici, iako vole se*s. Dobri su prijatelji i lepo im je da žive jedno s drugim. Vole izlaske i druženja, a život u miru i tišini im je nezamisliv. Uglavnom nisu ljubomorni jedno na drugo, a velika pretnja njihovom braku je upravo želja za zabavom i druženjem koja ih može udaljiti jedno od drugog.

Foto: Shuttestock

Rak

Rak 21.6 - 22.7.

Ova veza je puna topline, nežnosti i romantike. Partneri su povezani i oboje žarko žele decu i veliku, srećnu porodicu. Mana njihove veze moglo bi da bude to što su nekako zavisni jedno o drugo i baš svugde idu zajedno. Zdravo je za vezu da se partneri ponekad razdvoje i svaki provede malo vremena sa svojim društvom. 

Lav 23.7 - 22.8.

Brak započet u znaku Lava prepun je strasti, ali i dramatičnih trenutaka. Može se zaključiti da u toj vezi nema dosade, to je sigurno. Oni su u stanju da se čas žestoko svađaju, čas strastveno vode ljubav. Ipak, kako god bilo, uvek se drže zajedno i neće pred drugima pokazivati da imaju neke probleme u vezi.

Devica 23.8 - 22.9

Veza sklopljenja u znaku Device je dugovečna i stabilna, a oba partnera uživaju u osećaju sigurnosti porodičnog doma i to samo očvršćuje njihovu vezu. Dramatične svađe kod njih su retkost, pa više preferiraju iskren razgovor o svakom problemu. Mana te veze ponekad može da bude nedostatak strasti.

Foto: Shuttestock

Vaga

Vaga 23.9 - 22.10.

Ovaj brak prepun je nežnosti i romantičnih trenutaka, a ljubav je na prvom mestu. Partneri jako paze jedan na drugog i pokušavaju da ugode drugoj strani i paze da bračnog druga ne povrede. Strast održavaju romantičnim izlascima, večerama itd. Retko se svađaju, a upravo to bi mogao da bude problem jer među njima može nedostajati iskrenosti, a to vodi potiskivanju problema što može loše da se završi.

Škorpija 23.10 - 22.11.

Među partnerima rođenim u znaku Škorpije sve je prepuno emocija, a veza im je strastvena i puna uzbuđenja. Se*s im je veoma bitan, pa čak i najvažniji razlog za opstanak veze. U tom braku može biti puno svađanja i ljubomornih ispada, što ga stavlja na veliko iskušenje. Ukoliko žele da im brak potraje, oboje moraju da pokažu više tolerancije. 

Strelac 23.11 - 21.12.

Partneri se u ovom braku uzajamno veoma poštuju i pokušavaju da razumeju jedno drugo. Poverenja je među njima puno tako da tu nema mesta za previše ljubomore i sumnji. Oni su prisni i među njima nema tajni, a oboje su svesni koliko je važno da partner ima određenu dozu slobode i samostalnosti.

Foto: Shutterstock

Jarac

Jarac 22.12 - 19.1.

Ova veza je stabilna i partneri se u njoj osećaju sigurno. Nežnosti i romantični trenuci tu nisu na prvom mestu, ali uzajamno poštovanje jeste. Svađa i emotivnog manipulisanja u brakovima u znaku Jarca je malo, a partneri probleme rešavaju odmah. Ako i dođe do burne svađe, to je samo prilika da se sve iskreno prokomentariše. Partneri u ovom braku morali bi malo da porade na intimnosti kako se bliskost među njima ne bi izgubila.

Vodolija 20.1 - 19.2.

Tu se radi o neobičnoj, ali interesantnoj vezi u kojoj partneri savršeno odgovaraju jedno drugom i na dobrom su putu za dug brak i sreću, iako bi drugi ljudi mogli da zaključe suprotno. Među njima nema ljubomore, ali može se pojaviti potreba za nametanjem nekih svojih navika ili želja za menjanjem drugog, a to bi moglo uništiti vezu.

Ribe 20.2 - 20.3.

Brak pod znakom Riba ima dobru predispoziciju da bude čvrst, stabilan i pun ljubavi. Ponekad može doći do svađe, kao i u drugim vezama, ali oba partnera su brižna i sve će pokušati da reše tako da drugu stranu ne povrede, a rado će se i žrtvovati za spas veze. U njihovom braku puno je nežnosti, romantike i duboke povezanosti.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)