Horoskop

OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA UVEK BIRAJU STARIJE PARTNERE: Astrolozi otkrivaju zbog čega je to tako

U vezi traže sigurnost, stabilnost i razumevanje zato pojedini pripadnici Zodijaka najčešće biraju starije partnere.

11.02.2023 09:00

OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA UVEK BIRAJU STARIJE PARTNERE: Astrolozi otkrivaju zbog čega je to tako
Foto: Shutterstock

Razlika u godinama između ljubavnih partnera često može biti presudana za uspešnu vezu. Uobičajeno je da muškarac bude stariji od žene čak i više decenija, dok s druge strane ukoliko je žena starija od partnera to je ranije najčešće nailazilo na osudu okoline.

Poslednjih godina sve više nestaju ove razlike i ustaljene norme. Bez obzira na to koji je pol u pitanju postoje tri horoskopska znaka koja uvek biraju starije partnere, a astrolozi objašnjavaju zašto je to tako.

Srećna republika vam otkriva koja su to tri znaka Zodijaka.

Shutterstock

Jarac

Pripadnici ovog znaka su odmalena vrlo ozbiljni i odgovorni. Posao im je najčešće na prvom mestu i potreban im je partner koji će ih razumeti i biti im podrška. Jarčevi su od ranog detinjstava ozbiljniji u odnosu na svoje vršnjake i tek u srednjim godinama nauče da se malo opuste i uživaju u životu. Imaju snažan osećaj odgovornosti i uvek će pre izabrati da rade umesto da se zabavljaju. Stariji i zreliji partner će ceniti njihovu ambicioznost i posvećenost poslu.

Shutterstock

 

Bik

Bikovi su smireni i staloženi pa vole da pored sebe imaju partnera koji će im pružiti sigurnost. Za njih je provod kad se se izležavaju na kauču i uživaju uz pivo sa partnerom kod kuće. Najčešće biraju starije partnere uz koje će imati miran život bez preterane drame i svađa kojih se užasavaju. Čvrsto veruju da samo zreo partner može da ih u potpunosti razume. 

Shutterstock

 

Rak

Rakovi su nežni po prirodi i vrlo brižni. U vezi traže mnogo pažnje i ljubavi, žele da budu maženi i paženi. Sigurnost im je najvažnija stvar u vezi i osećaj da na partnera mogu da se oslone u svakom trenutku. Upravo zbog toga Rakovi biraju starijeg partnera jer samo neko ko je zreo, stabilan i iskusan može brinuti o njihovim emocionalnim potrebama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)