Horoskop

ONI ĆE NAJVEROVATNIJE VARATI SVOJE PARTNERE: 4 horoskopska znaka stvarno teško opstaju bez švrljanja sa strane!

Astrolozi tvrde da sklonost ka prevari i te kako može da ima veze sa horoskopom.

bySrećna republika

04.02.2023 09:01

ONI ĆE NAJVEROVATNIJE VARATI SVOJE PARTNERE: 4 horoskopska znaka stvarno teško opstaju bez švrljanja sa strane!
shutterstock.com

Svako od nas ima različite potrebe u vezi. Dok se za neke predanost svodi samo na vernost i odanost, neki ne mogu da kontrolišu svoje beskrajne želje i zahteve. Ti drugi su najskloniji neveri. Namerno varaju više puta i teško je otkriti da li imaju ljubavnu vezu samo s jednim partnerom ili više njih. Naravno, značenje i definicija varanja razlikuju se od osobe do osobe, a ono što je interesantno jeste da astrolozi tvrde da na ponašanje takvih osoba utiče i astrologija, prenosi Pinkvilla.

Ovo su četiri horoskopska znaka koja će najverovatnije prevariti svoje partnere.

Vaga

Vaga se iznutra uvek oseća prazno i ​​nejasno jer previše emocionalno zavisi od svog partnera. Najverovatnije će varati samo kako bi stekli emocionalnu sigurnost koja nedostaje njihovoj trenutnoj vezi. Budući da su profesionalci u rešavanju užarenih situacija, Vage su značajni lažljivci i sigurno će vas naterati da poverujete u njihove neistine. Ljudi ovog horoskopskog znaka su razigrani i otvoreni. Oduvek su bili u centru pažnje zbog svog nestašnog karaktera, zbog kog se ne ustežu da uvek iznova prevare partnera.

Foto: Shutterstock

Osim što su skloni prevari, Vage su i veoma vešti lažljivci, tvrde astrolozi 

Blizanci

Nonšalantna ličnost Blizanaca obično ih dovodi u iskušenje da isprobaju nešto. Njihove impulsivne osobine dovode do iracionalnih odluka, zbog čega se bore s predanošću. Skloni su da održavaju distancu s partnerom jer su pomalo neodlučni. Osobe ovog horoskopskog znaka nose promenljiv modalitet, zbog čega prolaze kroz promene raspoloženja i dinamičnost.

Jarac

Budući da su pragmatični i racionalni, Jarčevi veruju da dugotrajne romantične veze nakon nekog vremena mogu da postanu dosadne. Kako bi se zaštitili od dosadnih vibracija, njihovi tajnoviti razigrani duhovi uvek su u pokretu, što ih tera na eksperimentisanje sa partnerima. Zbog svoje zagonetnosti i privatnosti postaju stručnjaci u izolaciji svojih veza.

Foto: Shutterstock

Jarčevi u nekom trenutku počinju da eksperimentišu s vezom 

Ovan

Ovnovi su poznati po svojim strastvenim i intenzivnim osećajima, ali ponekad mogu da ispadnu ishitreni i brzopleti. Budući da su sebi prioritet u životu, mogu da idu do kraja kako bi ispunili svoje čežnje. Čak i ako su u ozbiljnoj vezi, nastavljaju da traže druge partnere i mogu da lažu ne razmišljajući o posledicama. Kad bi se nekome približili, ne bi oklevali da flertuju. Varanje za njih nije problem.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)