Horoskop

DA LI STE MEĐU NAJVEĆIM MANIPULATORIMA? Ovi horoskopski znaci mogu svakoga da obrlate za tren!

Kod pojedinih znakova Zodijaka ova osobina izraženija je nego kod ostalih.

24.01.2023 09:01

DA LI STE MEĐU NAJVEĆIM MANIPULATORIMA? Ovi horoskopski znaci mogu svakoga da obrlate za tren!
Shutterstock.

Kod psihološke manipulacije druga strana često gubi samopouzdanje i dovodi u pitanje validnost sopstvenih misli i percepcije stvarnosti, što može dovesti do zbunjenosti, gubitka samopoštovanja i samim tim tu osobu učiniti nesigurnom.

Svi ljudi na neki način manipulišu, pa čak to bile sitne manipulacije deteta u odnosu sa roditeljima. Međutim, najjednostavnije rečeno, manipulacija je način da se upravlja slabostima drugih. Među pripadnicima horoskopskih znakova postoje oni koje karakteriše izrazito manipulativno ponašanje. A evo koji su to.

Vaga

Vaga se vodi šarmantnim i slatkim manipulacijama. One su vešte u merenju potreba i očekvanja u svakoj interakciji. Čak i kada se čini da Vaga želi da pomogne i da radi za interes druge strane, uvek postoji nešto iza toga. One su toliko "đavolski" simpatične da se uvek izvuku na šarm kod naivnijih ljudi, ali ponekad su i u pravu, pa su čak spremne da plate za tu privilegiju.

shutterstock.com

Vage će se često služiti svojim šarmom, ali i drugim metodama kako bi ispunile svoj cilj

Škorpija

Škorpiji je cilj da uvek i u svemu bude pobednik. Ponekad im ide od ruke da odlično manipulišu umovima drugih, a da nisu svesni svoje moći. Dobri su u predviđanju poteza i motiva drugih, pa je lako da budu malo ispred svih i da napreduju.Oni su najsamopouzdaniji i najuvežbaniji i pravi majstori manipulacije koji mogu da uz sebe privole svakoga pomoću nekih taktika, koristeći um, treptaje očima ili oblizivanje usana. Ni manipulacija licem, koja je direktna, nije manje suptilna od nevidljive, tvrde astrolozi.

Jarac

Manipulacija je za njih sport i prirodna veština koju koriste kako bi identifikovali slabosti kod drugih i često da ih iskoriste za neki svoj materijalni dobitak. Oni često na ljude gledaju kao na šahovske figure, a na njihovu ranjivost kao na priliku. Uvek će svoju manipulaciju pravdati kao pokušaj da drugima pomognu da ostvare potencijal. Oni su tu da ostvare pobedu, bez obzira na sredstvo, uglavnom tvrdeći kako su dobre namere iza toga. Na taj način ostvaruju velike poslovne uspehe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)