Horoskop

OVE ZNAKE HOROSKOPA VEZUJE SAMO STRAST: Veze među njima osuđene su na kratke avanture

Oni osećaju hemiju međusobno ali jedino je krevet mesto gde se mogu sporazumeti.

10.02.2023 09:00

OVE ZNAKE HOROSKOPA VEZUJE SAMO STRAST: Veze među njima osuđene su na kratke avanture
pexels.com

Da bi jedna emotivna veza uspela, potrebno je da se partneri slažu mentalno, duhovno i fizički. Veze koje ispunjavaju sva tri kriterijuma nisu previše česte. Međutim, ima i onih koji su se pomirili sa tim da su našli nekoga ko ih privlači samo u fizičkom, odnosno seksualnom smislu. Karakteri im se dijametralno razlikuju, pogledi na život ih vode u suprotnim pravcima te retko razmišljaju o ozbiljnoj vezi sa tom osobom jer smatraju da nemaju ništa zajedničko.

Postoje i u horoskopu znakovi koji se odlično slažu u intimi ali je to njihov limit, odnosno dalje od toga ne idu. Evo koji znakovi horoskopa ne mogu da međusobno ostvare emtovino kvalitetnu vezu.

Ovan i Blizanac

Ova dva znaka su kompatibilna u krevetu jer među njima postoji strast koja se ne može obuzdati. Blizanci su vrcavi i zabavni a Ovnovi su strastveni, što čini savršenu kombinaciju među ovim znakovima. Oba znaka vole da eksperimentišu pa im nije strano isprobavanje raznih stvari, međutim, njihov odnos se teško može pretvoriti u nešto ozbiljnije jer su oba znaka po prirodi temperamentna i vole da dominiraju što u tom slučaju ne isključuje sukobe.

shutterstock.com

Između ov dva znaka je neobuzdana energija i hemija koja ih spaja

 

Vodolija i Strelac

Oba znaka su po prirodi slobodnog duha. Vodolije nekada vole toliko da maštaju i hodaju "glavom u oblacma" dok su Strelčevi neobuzdanog duha i teško se mogu vezati i "smiriti" u jednoj vezi. Ova dva znaka se mogu upoznati u vrlo opuštenom izdanju, izlasku ili na nekom putovanju. Sve kreće od flerta, pa čak i poneke svađe ali na kraju završe u krevetu. Odnos među njima je turbulentan pa ova dva znaka imaju malo šansi da postanu par.

Vaga i Lav

Kod ove kombinacije iskre sevaju već u startu kao kod Blizanaca i Ovnova. Vage i Lavovi vole da zavode i osvajaju ali vole i grublji seks. Ako se spoje, neće se ustručavati da strasti pokazuju i u javnosti čak i na neočekivanim mestima. Mogu da podižu ego i samopouzdanje jedan drugome, ali van kreveta teško će naći zajednički jezik i odgovarajuće poštovanje.

Iako među njima postoji vlika hemija ovi horoskopski znaci zajedno ne mogu da ostvare emotivnu vezu

shutterstock.com

Među ovim horoskopskim znakovima ima strasti ali ništa više od toga

Jarac i Rak

Seksualna privlačnost među ovim znakovima nije upitna čak je vrlo dramatična, jer su skloni da igraju seks igrice, razne uloge dominacije i slično. Oni jedan drugog uzbuđuju ali su im temperamenti i ambicije dijametralno različiti, pa za ostvarivanje emotivne veze i nemaju baš šanse.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)