NEK CEO SVET ZNA

PROZIVKE PREVARENIH ŽENA: Kako su se osvetile nevernim partnerima?

Emotivne veze su komplikovane, osećanja se menjaju a nemaju baš svi pristup da sa svojim partnerima otvoreno pričaju o promenama u vezi, krizi ili čak i okončavanju nekog odnosa ako prosto ne funkcioniše. Umesto toga, neki varaju, što iz dosade, što iz nezadovoljstva, što zbog prilike koja im se ukazala. Portal Srećna Republika vam predstavlja „kreativne“ načine na koje su se prevarene žene osvetile svojim partnerima preljubnicima!

07.12.2021 11:12

PROZIVKE PREVARENIH ŽENA: Kako su se osvetile nevernim partnerima?
Pixabay.com

Prevara u vezi je jako bolna i intimna stvar, razdire poverenje među partnerima i uništava ljubavno gnezdo koje se godinama gradilo. Reakcije na saznanje o prevari variraju, od besa do tuge, od očajanja do osvetoljubivosti.

Neki partneri odluče da svojoj drugoj polovini oproste i pruže drugu šansu, neki prekinu odnos, znajući da stvari više nikada neće biti iste, dok se pak neki treći odluče za slasnu i kreativnu osvetu. Portal Srećna Republika vam predstavlja najmaštovitije primere žena koje su javno isprozivale i ponizile svoje neverne partnere.

Jedna očigledno jako ljuta dama je skupila sve mobilne uređaje svog partnera i rešila da ih opere – u WC šolji. Pogledajte kako je to izgledalo.

Drugog partnera je njegova lepša polovina naterala da oko vrata nosi ogroman znak na kome piše da je on preljubnik i da je to njegova kazna. Znak je bio veličine skoro kao i sam čovek a nije nam poznato da li se dama odlučila za oproštaj ili raskid.

Jedna malo ekstremnija partnerka je odlučila da „preuredi“ automobil svog nevernog partnera, te ga je „dekorisala“ pijucima koje je zabola u haubu, šoferšajbnu i krov automobila, prenosi portal 24sata.hr

Još jedna pomalo umetnički nastrojena dama je po belom automobilu svog partnera preljubnika ispisala razne pogrdne poruke crnim sprejom, a ona na haubi je posebno zanimljiva, jer ga naziva kopiletom i kaže da se nada da je p..... pa hajde da budemo fini i kažemo preljuba bila vredna ovoga.

Još jedan beli automobil i ovaj put crveni sprej i dominantan natpis „Preljubnik“ na vratima.

Druge žene pak najbolje platno za svoju osvetničku umetnost nalaze na kućama ljubavnica svojih partnera. Jedna od njih je rešila da „ulepša“ fasadu i automobil druge devojke svog dečka i „počastila“ je jako lepim epitetima.

Ipak, neke od ovih osveta su krajnje kreativne i čovek ne može a da se ne nasmeje nivou lucidnosti i smisla za humor ovih žena kojima možda i nije do smeha. Jedna dama se na primer dosetila da za svog nevernog supruga napravi letke sa natpisom „Nestao pas“, gde je stavila njegovu sliku, navela da se odaziva na ime Stiven i da je poslednji put viđen kako na skrivenoj kameri zaskače najbolju prijateljicu svoje supruge. Mora joj se odati priznanje, jer je i pored jako teške dvostruke izdaje zadržala prisebnost i maštovitost.

Još jedan plakat i još jedan neveran muškarac koga je njegova prevarena partnerka nazvala psom. Ona je njemu dala 6 zadataka da obavi kako bi mu oprostila i kako bi on njoj dokazao da je voli. Jedan od tih 6 zadataka je javno sramoćenje sa ogromnim znakom na kome piše da je pas, gde priznaje da je prevario divnu devojku i da je dobio 6 zadataka kako bi je povratio, takođe na dnu piše da je glupan a maska Skubi Dua koju nosi na glavi samo još bolje dočarava ovu situaciju.

Jedna partnerka je otišla korak dalje i na kuću okačila čaršaf na kome je napisala „Dobrodošao kući, preljubniče“. Kladimo se da su komšije izgarale od nestrpljenja da vide razvoj situacije uživo.

Možda je najbolje osvetiti se muškarcu tamo gde će ga najviše zaboleti, kroz sport. Naime, jedna lukava devojka je sama otišla na važnu utakmicu umesto svog dečka i sa sobom ponela znak na kome piše da tu istu utakmicu njen neverni bivši momak sada gleda sa kauča. Ovaj znak je ovekovečila i kamera a ostalo je istorija, kao i njihova veza uostalom.

Najbolje smo naravno sačuvali za kraj. Ova supruga je sa punim pravom besna na svog muža preljubnika i našla je adekvatan način da svetu pokaže kakva je osoba njen suprug. Naime, na ogromnom znaku jarke žute boje koji je postavila ispred njihove kuće ona je napisala ogromnim debelim crnim slovima da ima muža koji je neveran i da je on našao za shodno da je prevari ne sa jednom već čak sa dve devojke dok je njegova brižna žena pazila njegovu bolesnu majku. Na znaku je napisala i ime svog supruga, Lini, ali i ime devojaka sa kojima se on zabavio, Luen i Vivijan, čisto da niko iz komšiluka ne bude u zabuni.

Šta vi mislite, da li su ovakvi potezi neophodni kada dođe do prevare ili je pak bolje ne iznositi „prljav veš“ u javnost? Pišite nam u komentarima!

 

 

Komentari (0)