Velika slučajnost

ISPOVEST DEČKA KOGA GRIZE SAVEST: Spavao sam sa mamom svoje devojke

Pročitajte životno iskustvo mladića koji je spletom neverovatnih okolnosti bio intimam sa majkom i ćerkom...

06.12.2021 18:28

ISPOVEST DEČKA KOGA GRIZE SAVEST: Spavao sam sa mamom svoje devojke
pexels.com

Ako mislite da je ovaj dečko ponosan na činjenicu što je na listu "osvojenih žena" stavio i zgodnu mamu i njenu ćerku, varate se!

Naime, neimenovani 21-godišnji mladić je na Redditu napisao kako je pre 2 godine spavao sa majkom svoje devojke.

- Bilo je to pre nego što sam upoznao svoju devojku, znam da nisam ništa kriv, ali to što se dogodilo me živog izjeda - rekao je i napomenuo da je u to vreme radio kao lični trener, piše The Sun.

Majka njegove devojke bila je u srednjim 40-im godinama, no izgledala je kao da joj je 25.

- Zainteresovala se za mene i nekoliko puta me pozvala da izađemo. Vodili smo ljubav više puta, ali nakon nekog vremena mi je rekla da nije u redu da neko njenih godina bude sa mnom. Rekla mi je da sam premlad - nastavio je.

Kaže kao su se razišli i verovao je da je više nikad neće videti, ali veoma se prevario. 

Pre nekih godinu dana upoznao je devojku u koju se zaljubio 'do ušiju', a pre dva meseca pozvala ga je da upozna njenu porodicu.

- Šokirao sam se kad me dovela u kuću u kojoj sam bio intiman sa onom ženom. Osećao sam se kao da je to neka šala. I pre nego što sam je ugledao shvatio sam da sam izlazio sa samohranom majkom, a sad sam intiman s njenom kćerkom - nastavio je.

 

 

Međutim, šokovima tu nije bio kraj. Ušao je u kuću, a devojka ga je upoznala i sa mamom i tatom koji su u braku već 20 godina.

- Shvatio sam tad da nije bila samohrana majka kako je govorila i da sam poslužio kao igračka udatoj ženi. Osetio sam sram - dodao je.

Nakon upoznavanja, majka njegove devojke ga je nazvala i upozorila da nikad ne sme da kaže njenoj kćerci da su bili ljubavnici.

- Rekla mi je da će me devojka mrzeti jer ću ja biti krivac za raspad njene porodice. Tako sam zapeo u čuvanju te tajne. Sad me muče skori praznici, jer devojka želi da ih provedemo u kući njenih roditelja. Moja je 1.000 kilometara daleko, tako da se ne mogu izvući, a i već sam joj rekao da ne planiram da idem kući - nastavio je.  

- Moraću da sedim za stolom i uživam u večeri sa ženom s kojom sam imao aferu, s njenim mužem i kćerkom u koju sam zaljubljen - dodao je, a prenosi 24sata.hr.

Komentari (0)