Ispovesti

OSVETA BIVŠE DEVOJKE GA JE UNIŠTILA: "Napravila mi je pakao od života, ne smem da izađem na ulicu zbog njene gadosti!"

Na rastanku mu je rekla da će zažaliti zbog svoje odluke, a onda je usledila noćna mora.

05.09.2023 22:00

OSVETA BIVŠE DEVOJKE GA JE UNIŠTILA: "Napravila mi je pakao od života, ne smem da izađem na ulicu zbog njene gadosti!"
shutterstock.com

Društvene mreže danas su postale jedan od glavnih načina komunikacije s ljudima, ali i mesto gde možete saznati sve o svakome. Nije retkost da se mreže zloupotrebe kako je uradila jedna devojka. Ona je želela da mu napakosti zato što ju je ostavio, a njena osveta je bila surova.

shutterstock.com

Ništa nije ukazivalo na to da mu bivša devojka priprema osvetu

Ništa nije slutio

Kako je u iskrenoj ispovesti priznao ovaj muškarac, nije ni slutio da će neko s kim je proveo više od godinu dana biti sposoban za takvu surovost.

- Imam 46 godina i nedavno sam raskinuo sa devojkom s kojom sam bio u vezi nešto više od godinu dana. Nije bilo prevare ni sa njene ni moje strane jednostavno su emocije nestale i ja sam shvatio da ona nije prava žena za mene. Civilizovano smo porazgovarali, nije bilo drame ni suza. Mirno je ustala i rekla da ću zažaliti zbog raskida, pokupila je svoje stvari i napustila moj dom - počeo je svoju ispovest za San.

Kako je priznao nije ni slutio šta će se desiti.

- Dva dana kasnije umalo se nisam šlogirao kad sam ušao na Fejsbuk i video njenu objavu. Postavila je moju fotografiju sa maloletnom kumicom koja ima samo 15 godina i napisala da sam joj napravio dete?! Pokušao sam da dođem do nje ali joj je telefon isključen, a moje komentare na post je odmah izbrisala. Naravno da je to laž ali ja nemam načina da to i dokažem. Blokirala me je na mrežama i nemam načina da dođem do nje. Njena objava mi je napravila pakao od života - dodao je ovaj muškarac.

Kako je priznao, ima strah da izađe iz kuće jer mu se čini da ga svi gledaju, morao je da objašnjava rodbini da je sve to laž, da se izvinjava kumovima...
- Očajan sam. Zbog njene lažne objave izgubio sam nekolicinu prijatelja. Ovo je noćna mora i ne znam kako da se nosim s tim. Ne razumem zašto je to uradila, nikad je nisam povredio ni jednim postupkom. Moja jedina greška je bila što sam je ostavio, ali ne mogu da budem s nekim prema kome više nemam emocija - rekao je on.

Pixabay

Zbog njene laži na društvenim mrežama ne želi da izađe iz kuće

Pakost ostavljene žene

Po savetu prijatelja otišao je kod terapeutkinje kojoj je ispričao sve do najsitnijih detalja .

- Osveta tvoje bivše devojke je zaista surova i bolje je za tebe što si izašao iz te veze. Ona ne može da prihvati da je ostavljena zbog čega je odlučila da vas kazni. Zaista je strašno kroz šta prolazite ali u ovom trenutku ne možete mnogo da uradite kad već ne možete da dođete do bivše devojke. Pokušajte da se fokusirate na ljude koji zaista poznaju vas i vaše kumče, koji znaju da je ta objava čista pakost ostavljenje žene. Oni koji vas izbegavaju ni ne zaslužuju vaše prijateljstvo ili vreme - poručila je terapeutkinja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)