Zanimljivosti

OSTAVIO JU JE POSLE 15 GODINA VEZE I POTPUNO JE SLOMIO: Njen "pakleni plan" osvete koštao ju je 28.000 evra, a evo i rezultata! (FOTO)

Stejsi Klark je bila fotografkinja, nosila je dredove i bila povučena mama jednog deteta, da bi danas bukvalno sve promenila iz korena.

08.04.2023 20:01

OSTAVIO JU JE POSLE 15 GODINA VEZE I POTPUNO JE SLOMIO: Njen "pakleni plan" osvete koštao ju je 28.000 evra, a evo i rezultata! (FOTO)
Printscreen/Instagram/https://www.instagram.com/stacimarilove

Kako bi radile na svom samopouzdanju nakon raskida i pokazale bivšem partneru šta je izgubio žene su spremne gotovo na sve. Rad na sebi je kako kažu najbolja osveta, međutim neke pripadnice nežnijeg pola su to isuviše ozbiljno shvatile pa su se potrudile da pokažu koliko mogu i koje su im granice, posebno kada je u pitanju fizički izgled. 

Model Stejsi Klark je tako nakon raskida sa partnerom posle 15 godina veze bila potpuno slomljena. Naime, ta sada već zvezda Onlyfansa skovala je "pakleni plan" na koji je, verovali ili ne, potrošila 28.000 evra.

Naime, uradila je mnoštvo operacija, a evo kako danas izgleda. 

Kako je navela za britanske medije, manekenka uopšte nije zažalila zbog učinjenog jer je nakon transformacije dobila pažnju drugih muškaraca. Ta 33-godišnja mama iz Svonsija je rekla da je prošla brojne procedure nakon raskida, što uključuje operaciju grudi, brazilsko podizanje zadnjice, lifting lica, stavljanje faseta na zube i još mnoge druge intervencije. 

Budući da je ranije bila okupirana poslom i vaspitanjem dece, ona kaže da o operacijama nije razmišljala, zbog čega joj je raskid bio glavni motiv. 

- Bila je to veoma impulsivna odluka, ali ne žalim zbog nje - istakla je Stejsi. 

Operacija je promenila njen lični opis i način života, budući da je on bio dosta drugačiji pre transformacije. Otkrila je da nije mnogo izlazila i da je nosila dredove, zbog čega joj je novi izgled pojačao samopouzdanje. Osim toga, novi izgled joj je doneo dosta sreće na ljubavnom polju jer pažnju muškaraca dobija više nego ikad.

- Ne osećam potrebu za još nekom operacijom u bliskoj budućnosti, ali kasnije u životu mogu da odem ponovo pod nož. Imala sam pozitivno iskustvo sa operacijoma, ali to nije nešto zbog čega se osećam zavisno. Zadovoljna sam rezultatima - zaključila je ona. 

Stejsi je, inače, profesionalna fotografkinja i nekada je živela povučenim životom, da bi nakon što je postala mlada mama želela da istraži "novu sebe". 

Danas je aktivna na Instagram mreži i redovno objavljuje provokativne fotografije, kao i na Onlyfansu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)