Zanimljivosti

OD NEOČEKIVANOG POZNANSTVA DO ROMANTIČNOG VENČANJA NA MAURICIJUSU: Ovo je muž poznate loto devojke Aleksandre Gudelj! (VIDEO)

Skoro dve decenije voditeljka i njen suprug uživaju u bračnoj sreći iako na samom početku, kada su se upoznali, to nije izgledalo ni blizu tako.

07.04.2023 16:08

OD NEOČEKIVANOG POZNANSTVA DO ROMANTIČNOG VENČANJA NA MAURICIJUSU: Ovo je muž poznate loto devojke Aleksandre Gudelj! (VIDEO)
ATA images

"Loto" devojka Aleksandra Gudelj veliku popularnost stekla je vodeći emisiji popularne igre na sreću. Godinama je dobitnicima donosila osmeh na lice čitajući baš njihove brojeve, a onda je i sama iskusila radost kakvoj nije mogla ni da se nada.

YouTube/printscreen

Aleksandra Gudelj godinama je bila LOTO devojka

Jedan spontani izlazak sa prijateljicom promenio joj je život iz korena. Naime, još davne 2009. godine u beogradskom restoranu voditeljka je prvi put srela biznismena Veljka Gudelja, ni ne slutivši da će upravo on biti njena ljubav za ceo život. Kako je otkrila, iako joj se nije svideo na prvi pogled, odlučila je da napravi prvi korak. Naime, sledeći put ju je prijateljica pozvala na ručak, a u restoranu se pojavio Veljko. Tada su počeli da se druže, ali ubrzo nakon toga i uplovili u vezu.

ATA images

Aleksandra Gudelj važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki

Ljubav među njima je planula i nisu mnogo čekali da započnu zajednički život. Sve je delovalo idilično, kao u bajci. Na jednom proputovanju po Barseloni gde su naredne godine otišli za prvomajske praznike Veljko je zaprosio Aleksandru i onda je oduševljeno pristala. Već 2010. godine svoju ljubav krunisali su brakom u kojem i danas uživaju. Romantičnom venčanju na Mauricijusu 29. juna prisustvovali su najbliži prijatelji i članovi porodice. Samo mesec dana kasnije u Beogradu su gala proslavu u jednom poznatom hotelu.

Na jesen iste godine supružnici su dobili i prvo dete. Danas imaju čak troje naslednika - Milijana (12), Damjana (8) i Emilije (3 i po). 

- Meni je kroz sve ove godine moj suprug bio broj jedan u životu. Neki kažu, ali zar to nisu deca? Te dece ne bi ni bilo da nema nas, ne mogu oni da budu broj jedan. Dokle god se nas dvoje volimo i slažemo, on je na prvom mestu. Koliko god da sam umorna, kada uspavamo decu, uvek imamo vremena za nas i tako već trinaest godina. Do dva, tri ujutru mi uživamo, gledamo serije, razgovaramo... nije me još savladao umor, bez obzira na obaveze. Ljubav je jača od svega. Ujutru imamo ritual da pijemo kaficu u krevetu i krenemo sa svojim obavezama. Bez ljubavi ne može ništa da funkcioniše - govorila je voditeljka o svom receptu za srećni brak.

Čini se da je ovo očigledno njena dobitna formula jer i danas uživa u ljubavi podjednako snažnoj kao na samom početku.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Suzana

19.01.2024 17:34

Neke zene su bas hrabre.Ja da sam ga srela, pobegla bih ne osvrcuci se, ostale bi mi traume.