Zanimljivosti

OVAKO SU SE ZAVOLELI BRANKO KOCKICA I NJEGOVA SUPRUGA: Pet decenija neobične ljubavi naglo je prekinula tragična vest (FOTO)

Upoznali su se zahvaljujuči pozorištu i ta ljubav ih je godinama održavala.

26.03.2023 16:07

OVAKO SU SE ZAVOLELI BRANKO KOCKICA I NJEGOVA SUPRUGA: Pet decenija neobične ljubavi naglo je prekinula tragična vest (FOTO)
Tanjug

Glumac i dečji animator Branko Milićević poznatiji kao Branko Kockica gotovo pet decenija voleo je samo jednu ženu koja je zarobila njegovo srce.

Naime, rediteljka Slobodanka Caca Aleksić i Branko Kockica upoznali su se zahvaljujući jednoj predstavi i tada je počela njihova neraskidiva ljubavna priča. Nakon pet decenija srećnog braka u leto 2019. godine odjeknula je vest na koju glumac nije bio spreman. Caca je preminula nakon teške i kratke bolesti.

Nakon smrti supruge Branko Kockica ostao je da živi u njihovom domu na Vračaru gde mu društvo prave pas Laki i vrana Sivko. Sve u stanu su supružnici pažljivo uredili i u njega satkali ljubav koju su delili svih godina. 

Tanjug

Branko Kockica pet decenija voleo je jednu ženu

Mnoge je dirnula ljubavna priča poznatog para o kojoj su javno govorili.

- O Branku sam najpre mislila da je nadobudan i nesimpatičan lik, međutim, vremenom sam se prvo zaljubila u njegovu glumu, a onda i u njega, i tako smo počeli da se zabavljamo - govorila je rediteljka svojevremeno za Story.

Branko je tom prilikom otkrio i kada su se prvi put poljubili.

- Prvi put sam je poljubio na premijeri jednog komada koji je ona režirala, a u kom sam i ja glumio. Prišao sam joj iza scene, tako je sve počelo - govorio je Milićević objašnjavajući da spremaju i veliku proslavu za pet decenija braka, međutim, Cacina iznenadna smrt potpuno ga je zatekla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tamara (@g.aleksic)

Glumac je otkrio i recept za bračnu sreću i pokazao da se suprotnosti ipak privlače, te da postoji niz kockica koje treba da se poklope kako bi jedna veza, a potom i brak, opstali.

- Nas dvoje smo kao rogovi u vreći, ali vezuje nas ljubav prema pozorištu. Stalno se nešto prepiremo, ali ono što me najviše nervira kod Cace jeste to što nikad ne spremi isto jelo jer sve kuva odokativno. Ona je izuzetna kuvarica, a najbolje sprema pijanog šarana - govorio je Branko.

Iako nisu imali dece, Slobodanka i Branko su ceo život posvetili radu sa mališanima i obeležili detinjstvo generacijama. Osnovali su Pozorištance Puž kroz koje je prošlo na hiljade dece čije je detinjstvo oplemenjeno zahvaljujući toj maloj kulturnoj oazi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)