Zanimljivosti

IRINA VUKOTIĆ NAJAVILA PROLEĆE U SPECIFIČNOM STAJLINGU, ali svi bruje o tom muškarcu! Ko to slika lepu voditeljku? (FOTO)

Popularna voditelljka najavila odevnom kombinaciju dolazak proleća, ali jedan posebno je privukao pažnju njenih pratilaca.

22.03.2023 13:01

IRINA VUKOTIĆ NAJAVILA PROLEĆE U SPECIFIČNOM STAJLINGU, ali svi bruje o tom muškarcu! Ko to slika lepu voditeljku? (FOTO)
instagram-irenavukotić

Voditeljka Irina Vukotić (46) već godinama je jedno od omiljenih lica sa malog ekrana, a sada se može videti i u jutarnjem programu televizije "Pink". Atraktivna voditeljka tako je juče objavila fotografiju za koju je dobila samo salve pohvala. Interesantno je da mnogi gledaoci ne primećuju koliko ona zapravo ima godina, budući da izgleda izuzetno mladoliko, pa bi retko ko i mogao da pretpostavi da zgodna Irina zapravo korača ka kraju pete decenije. Primetno je da ona na svom Instagram nalogu ima 1.644 objave, prati je 47,6 miliona ljudi, ali retko kada se samostalno slika. Uvek je perfektno skockana, uglavnom na poslu u studiju, iako se može videti i na drugim lokacijama, tako je mnogima zapalo za oko pitanje: "Ko to zapravo svuda redom fotografiše zgodnu voditeljku?"

Lepa Irina ovaj put je stajalan ispred poslovne zgrade koja je cela u vidu ogledala, pa se dalo videti da ju je očigledno fotografisala jedna dama, kao i jedan vremešni gospodin, što je mnoge zbunilo jer nisu mogli da odgonentnu kako je ona zaista nastala njena fotografija za Instagram. Pitanje, takođe, ko je slika na ostalim objavama i dalje je ostalo misterija. 

Vukotićeva je pozirala u pastelno zelenoj mini haljinci preko koje je ogrnula interesantan krem sako koji se kopča, ustručen je, a po dnu je u vidu karnera. Celu kombinaciju je dopunila krem salonkama koje je uklopila uz sako, dok su njena plava kosa srednje dužine i osmeh zaštitni znak. Uz pastelne, vesele boje, Irina je kratko napisala "Proleće", a usledile su salve pohvala za izgled.

- Gledala sam te jutros, baš si bila proleće -

- Žena zmaj -

- Irina kraljica pristojnosti i profesionalnosti, sve čestitke -

- Uvek profesionalna, prelepa Irina -

- Uvek sa stilom -

- Draga moja, taj osmeh bi i glečer otopio -

- Ti si uvek lepa i zgodna, nije važno koje je godišnje doba! -

- Lepotice, ko te to uvek slika? -

- Neverovatna prirodna lepota -

- Božanstvena -

- Prelepe boje su na tebi   -

- Jedno rečju divna si - ređale su se reakcije. 

Podsetimo, Irina ima ćerku Iskru koju je dobila u braku sa nekadašnjom rijaliti zvezdom Savom Radovićem. Sava je bio veliki šarmer 2006. godine i redom je osvajao devojke, dok je Irina vodila "Velikog brata" u kom se on takmičio. Mnogi su bili svedoci Savinog javnog udvaranja lepoj Irini, na šta ni ona nije ostala imuna. Par je ubrzo započeo vezu i zajednički život, a kako je kasnije Irina izjavila, jednog jutra su se probudili i samo rešili da odu pred matičara. Istog dana su to i sproveli u delo. Kao kruna ljubavi rodila se ćerka Iskra koja sada ima 14 godina, a mnogi smatraju da je slika i prilika oca Save.

BONUS  VIDEO:

Komentari (0)