Zanimljivosti

O OVOJ FOTOGRAFIJI ALEKSANDRE JEFTANOVIĆ SVI SU PRIČALI: Voditeljkine noge su tema, na ovo bi se retko ko usudio (FOTO)

Popularna voditeljka bilo da je u studiju, šetnji ili kafiću, ne prestaje da pomera granice urbanog beogradskog stila.

21.03.2023 19:01

O OVOJ FOTOGRAFIJI ALEKSANDRE JEFTANOVIĆ SVI SU PRIČALI: Voditeljkine noge su tema, na ovo bi se retko ko usudio (FOTO)
Instagram-aleksandra.jeftanovic

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (47) bila je jedno od najzapaženijih lica Pink televizije. Najveću popularnost stekla je vodeći emisiju zabavnog formata, "City", a mnogi se sećaju početaka rijalitija, kada je upravo ona počela da vodi neke od prvih sezona "Farme". Aleksandra trenutno sa prijateljem i kolegom Boškom Jakovljevićem vodi emisiju zabavnog formata na televiziji K1, a njene odevne kombinacije iz dana u dan zadaju domaći zadatak mnogim damama. Bilo da je na radnom mestu, u studiju, bilo da je u neobaveznoj šetnji ili u obližnjem kafiću, mnogi bi se složili da je gotovo nemoguće Aleksandru videti u stajlingu koji ne izgleda kao da je upravo sišla sa  modne piste, a tako je bilo i ovaj put.

Voditeljka je tako uslikana u odevnoj kombinaciji koju bi poželele mnoge dame. Ona gotovo da izgleda kao da ima ličnog stilistu. Svaki pojedinačni odevni predmet na njoj je izuzetan, ali vešto oko Aleksandre ume sve odlično da uklopi. Ona je pobrala sve pohvale u sivim pantalonama sa džepovima koje su privukle mnogo pažnje. Gore je imala belu romantičnu košulju koju je neobavezno uvukla u pantalone visokog struka. Ceo autfit zaokružila je odličnim parom čizama. One su braon, špicaste i visokih tankih potpetica, a dosežu do kolena. Pantalone je uvukla u čizme, kosu pustila opušteno da pada i sa  prvim naznakama prolećnog sunca ponela i velike tamne naočare.

 

 

U 22:24h počinje proleće! - uzbuđeno je u opisu fotografije navela Jeftanovićeva.

- Lutka naša urbana -

- Jao, pantalone su san snova -

- Prelepa žena -

- Ali zašto dama sedi sama? -

- Devojko, sa tobom je uvek proleće -

- Najbolje obučena osoba iz javnog života u Srbiji. I privatno i na radnom mestu -

- Kraljica stila -

- Neprevaziđena u pogledu odevnih kombinacija -

- Božanstvena žena! -

- Boginja - bili su samo neki od komentara kojima je u danu preplavljen Jeftanovićkin Instagram nalog.

 

 

Podsećamo da Aleksandru gledamo ponovo na malim ekranima posle pauze koju je napravila zbog rođenja dece. Da ljubav ne pita za godine, uverila se i ova dama kada je 2016. godine rekla sudbonosno “da” advokatu Aleksandru Švraki. Ubrzo posle venčanja rodila je dvoje dece i to jedno za drugim. Tako je sa 39 godina postala ponosna mama devojčice Ane, dok je u 40. godini na svet donela i dečaka Aleksu. 

Ona je odličan primer da je za ljubav i decu uvek pravi trenutak.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)